Zase zánet
Vložil(a): dadinkamaminka,11. 6. 2017 19.30
Ahoj maminky. Tak jsem pozadala doktora, aby mi vzal krev a udelal rozbory. Mam vysoke CRP 7,6 Takze zase dalsi zanet. Doktor tvrdi, ze je to zanet prudusek, ale nejdriv rekl, ze Mam nejaky zanet I v krku, Takze fakt nevim... Jsem strasne unavena, jakobych vubec nespala:-( Je normalni, abych mela takhle casto zanety? Nejdriv ledviny, mocak a Ted zas prudusky? Neni to divny?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
dadinkamaminka, 16. 6. 2017, 17.36
Mamky, tak jsem si ty antibiotika nevyzvedla. Cetla jsem si vase komentare a taky si myslim, ze je to psychicky a ze Mam oslabenou imunitu. Takze Jim vitaminy, ovoce, zeleninu, horcik, B6 vitamin a omega 3 zkusim to ze sebe dostat prirodne:-) Lepsi nez do sebe cpat zase antibiotika...
Žofinka, 14. 6. 2017, 21.07
mně to ani tak divné nepřijde, z největší pravděpodobností jste oslabená, ale původce onemocnění je s největší pravděpodobností jiný
Fuga, 13. 6. 2017, 13.05
možná máte oslabenější imunitu a někdo na vás něco plivl, ať jste brzy v pohodě
dadinkamaminka, 16. 6. 2017, 17.32
Dekuju
dadinkamaminka, 12. 6. 2017, 22.20
Dekuji
Aliisha, 12. 6. 2017, 23.57
To jo, ale ta cena
k.o.r.i.n.e.k, 14. 6. 2017, 9.50
Je pravda, že já měla při odstranění zubu moudrosti zánět jak prase a před druhým mi doporučil kolega wobenzym a vůbec žádné problémy a to mi ten zub vyndal zubař operativně .. takže já mu věřím
Lenča Pešková, 12. 6. 2017, 11.24
Atb strasne oslabuji imunitu. A cim vic je budete jist tim budete vic nemocna. Coz je celkem.blby? jak radi holky. Zkuste zjistit proc jste porad nemocna. Ja sama vim ze kdyz nejsem v pohode tak mi treba krupne v zadech a to je taky super. Jinak kdyz jsem psychicky v pohode tak jsem v pohode i po zdravotni schrance