zuby zubař
Vložil(a):patricia077,8. 9. 2017 10.05
Ahoj mamči, tak jsme včera s dětmi byli u zubaře, syn na první ( na toho se koukl z jednoho metru, že prý ok), dcera už byla po několikáté, ale když jí chtěl vyčistit pigment (čistíme hodně ale moc dolů to nejde, prý klasickým čištěním to nedostanu...), tak nechtěla a mně opět musel opravit zub, myslela jsem, že moudrák, ale byla to prý sedmička..ale říkal, že amalgam už je zakázaný a že mi dá zas něco jiného ( jenže minule mi dal výplň za 250,- a hned vypadla a teď opět, nejde jen o to, že si to zaplatím, ale že to prostě nedrží..)..chci se zeptat, dáváte si jen bílé nebo? Já si dala posledně i bílou cca 500 ale taky nic moc nedržela..jinak jsem říkala, že mi syn hrozně kruše zuby asi se to naučil od dcery a že se bojím, aby neměl nějak špatně postavené zuby, prý ať to teď neřeším...hmmm tak teda nevím..máme v rodině špatně postavený chrup, sestra nosí rovnátka, ale asi je fakt brzo to řešit nebo ne?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
milujici.teticka36, 16. 5. 2024, 17.37
Nás to teprve čeká, ale už dcerku připravujeme. Navíc máme velmi dobré reference od známých na to, že zubní ordinace Praha 2 https://www.zubni-praha.cz/ jsou skutečně mistři na to, aby si poradili i s dětmi. Uvidíme, jak to bude fungovat (ke svému dentistovi totiž děti fakt dát nechci), ale když to bude dobré a za normální peníze, tak se tam přepíšu taky.
patricia077, 20. 1. 2018, 23.02
Těžko říct já si od jisté doby taky kupuji jemné Curaprox
Naše rodina používá tyto kartáčky https://www.herbadent.cz/zubni-kartacky/jemne-zubni-kartacky-herbadent-2-2-zdarma/ a jsou perfektní,koukám,že mají akci 2 plus 2 zdarma, tak to je moc hezké
denisa.lur, 21. 11. 2017, 15.07
Ja ze svý strany mužu doporučit se obrátit k professionálům, kteří Vám opravdu pomohou. Ja chodím k https://www.dsmile.cz a jsem spokojená. Děti také.
andreanova8334, 9. 10. 2017, 16.04
Osobně si teda myslím, že se k tomu staví pan zubař trochu účelově... Podobně kalkuloval i náš předchozí zubař, dneska chodíme celá rodina jinam a ještě se nám teda ani nestalo, abychom museli cokoli "reklamovat". Pokud byste uvažovala o změně, zkuste novou pražskou kliniku Schill Dental Clinic, stále přijímají nové pacienty od těch nejmenších a z vlastní zkušenosti si myslím, že jsou velmi solidní!
patricia077, 9. 10. 2017, 16.22
no jooo ale to mám teda hodně z ruky
patricia077, 12. 9. 2017, 11.11
jj minule vyměnil teď jsem v sobotu vytáhla kus co mě tam dřel..prý to škodlivé je ptala jsem se revizní zubařky, ale zubaři jsou prostě chytrolíni, tahají z lidí peníze
patricia077, 11. 9. 2017, 21.07
Změnazubaře bohužel není možná pul roku jsem sháněla zubaře byla jsem zoufala obvol a obešla jsem jich desítky
patricia077, 12. 9. 2017, 11.11
Janako, 10. 9. 2017, 11.46
Nevim, jestli se da neco delat s krivymi zuby uz v tomto veku, asi ne.jinak zuby jsou previt, bile plomby moc neresim.
patricia077, 10. 9. 2017, 16.48
jj zuby to si člověk užije .-(
Žofinka, 10. 9. 2017, 9.10
na rovnátka je ještě brzy a křivé zuby se bohužel dědí dost .-( tak nevím, co zubaři teď cpou do pusy, mně už dlouho nic nedělal
patricia077, 10. 9. 2017, 16.48
křivé nemáme, ale skřípou děcka furt
Mygara, 9. 9. 2017, 22.57
já jsem byla vděčná za starý dobrý amalgam, držel. bílá je jak kdy, podle mě hodně záleží na šikovnosti zubaře
patricia077, 10. 9. 2017, 16.49
Tak mě některé bílé drží, ale je to tak,záleží na zubaři
patricia077, 9. 9. 2017, 11.14
Právě dal mi nějakou taky tmavou, která mi už minule nedržela, teď mi tam vadí a ještě se platí a vůbec nevím co to je, protože je to cizinec a pokaždé mu vše nerozumím hlavně když vrtá že