Ako u vás prebiehalo Vianočné pečenie?
Vložil(a):NiFee,23. 12. 2017 21.01
Ako u Vás prebiehalo pečenie kolačov a slaného pečiva? U nás teda katastrofa :D . Teraz už sa smejem ale vtedy mi to vtipné neprišllo... Náš tatino musel ísť do práce tak som to musela zvladnut bez neho s dvomi detmi( necele 3 mesiace a 20 mesiacov). Vravela som si však pohodička nič sa nedeje, cesto si pripravím večer a na druhý den iba povykrajujem a upečiem. Tak prosím pekne polka mi zhorela, polku z polky zjedla mala so psom a na ten zvyšok sa mi podarilo vyliat vajička ktoré som mala na potieranie( dačo sa mi podarilo zachránit)! O tom aký bol bordel v kuchyni ani nevravím... Ked prišiel náš tatino domu a povedala som mu čo sa práve stalo tak som to nevydržala a rozplakala som sa.... a on? On sa začal smiať :D Tak som sa začala smiať aj ja a nakoniec mi to prišlo cele vtipné. No další rok NEPEČIEM! :D ( Viem, že si to do dalšieho roka rozmýslím a budem lutovať, že som to radšej nekupila niekde v obchode :D )
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Ja som robila len dva druhy.. jeden pečený a druhý nepečený.. ten pečený mi niekde zhorel a vôbec nevyzeral tak ako mal a ten druhý mal byť pekný tmavý, jednofarebný a on nejako zle stuhol a bol dvojfarebný ? oba chutili dobre a zjedli sa ale nabudúci rok budem piecť aj tak ?
Žofinka, 25. 12. 2017, 8.29
já to měla v pohodě a vůbec se nedivím, že se vám to tak nedařilo
Fuga, 25. 12. 2017, 7.35
já letos pekla jen dopoledne o Štědrém dni a jinak jsem cukroví dostala od maminky, se 3 dětmi a novorozencem k tomu jsem nestíhala
Mygara, 24. 12. 2017, 16.19
já pekla až dnes .-) a byla to pohoda a ještě to u nás hezky voní )
Janako, 24. 12. 2017, 14.24
Tak to priste naplanuj, az bude tatka doma a zabavi deti.a bude to v pohode.
NiFee, 25. 12. 2017, 14.48
ono to tak bolo naplanovane ale plány sa zmenili
jitkamety, 24. 12. 2017, 13.35
U nad to probihalo docela v pohode mala je velka pomocnice
NiFee, 25. 12. 2017, 14.47
aj moja mala chcela pomahat ale mne to moc nepomahalo dostala svoj kusok cesta všetko ale ona chcela to čo som robila ja a to co som mala už uložene na plechu.
Lenča Pešková, 24. 12. 2017, 11.38
Letos celkem pohodicka ale loni to bylo celkem vesely? vsude a na vsem mouka, testo skoro i na zdi?