Chleba
Vložil(a): Lenča Pešková,8. 6. 2017 8.23
Po dlouhe dobe jsem se rozhodla ze upecu kvaskovy chleba. Moc se mi ty pred tim nepovedly. Chtela jsem i tenhle kvasek vyhodit do kose ale nakonec jsem se rozhodla ze do toho pujdu?a nakonec se takhle povedl? mam hroznou radost
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Lenourecek, 12. 6. 2017, 0.28
Krásně se povedl Zkoušela jsem také péct poprvé nedávno a určitě budu znovu
louskacek2, 10. 6. 2017, 10.14
Vypadá lixusne
jitkamety, 9. 6. 2017, 17.03
domaci potraviny jsou proste nejlepsi,ale ja doma na takove peceni bohuzel nemam moc cas
Lenča Pešková, 10. 6. 2017, 14.29
Nejlepsi je ze to sice trva dlouho ale na praci je to cca 15 minut
NiFee, 9. 6. 2017, 13.27
Tak ten je skvelý .Môžem poprosit recept? My tiež pecieme doma chlieb. Teda mavame obdobie kedy sa pece chlieb každý den a potom dva, tri mesiace nic . Ja som rozmýšlala nad knihou kváskovanie. Som citala o nej vela a je dost popularna ale aj docela draha.
Lenča Pešková, 9. 6. 2017, 16.36
Do kvasku z lednice jsem dala 150g mouky a vody. Po hotovem rozkvasu jsem dala 450g mouky a cca 300g vody, sul, kmin. V robotu se to delalo cca 15 minut a pak jsem celkem dost prekladala. Nechala jsem kynout v leenici pres noc a upekla?
k.o.r.i.n.e.k, 10. 6. 2017, 0.36
V lednici přes noc jsem to nikdy nezkoušela a nemusí se to pak ještě chvilku odpočinout když se to vyndá z lednice?
Lenča Pešková, 10. 6. 2017, 14.29
Nn. Dala jsem ho hned do trouby
NiFee, 10. 6. 2017, 11.26
Ďakujem moc Dúfam, že sa bpodarí
Fuga, 9. 6. 2017, 9.23
já také peču, ale v pekárně