Co vás dělá opravdu šťastnými?
Vložil(a): Jarka mmm,8. 2. 2018 16.26
? Myslím takovej ten pocit absolutního štěstí? Mě třeba výhled do krajiny,proto tak ráda jezdím na hory,nejlépe do alp,kde by mi výhledy skoro berou dech a mám pocit euforickeho štěstí. Pak jsem taky šťastná,když mi dcerka jen tak dá pusu a prituli se a když synek třeba blbne s míčkem jako kotě a může se pocurat smíchy...Je toho víc...spoustu každodenních drobností,i kdyz to jsou spíš jen pocity radosti :). Co vy?:)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Marusk, 1. 3. 2018, 16.19
To je pěkná otázka! Nejvíc šťastná jsem, když jsme společně s rodinou, každá taková chvíle je super a musím si jí vážit.
dadinkamaminka, 11. 2. 2018, 14.13
Pocit absolutniho stesti jsem nezazila uz hodne, hodne dlouho. Tesi me, kdyz mi syn rekne, ze me ma rad nebo se prijde zamnou pomazlit,nebo kdyz ma radost z neceho Ale to je asi normalniho u kazdyho... Ja jsem nejstastnejsi, kdyz je doma klid a pohoda. To mi staci...
Žofinka, 10. 2. 2018, 10.28
když jsem v klidu a nic mě netrápí
jitkamety, 10. 2. 2018, 9.27
Snažím se mít radost z každé malickosti
Mygara, 10. 2. 2018, 8.35
když si můžu cvilku přispat a bez výčitek
L.janicka.l, 9. 2. 2018, 14.09
Asi bych mela rict ze syn, ale posledni dobou jsem nejstastejsi kdyz konecne usne a je aspon 30min klid
L.janicka.l, 9. 2. 2018, 21.25
A pak je fajn, zrovna minule jsem si na jeho usnuti koupila vetrnicek uvarila kavicku a to byla proste krasna pulhodinka jen pro sebe