Diskuze o diskuzích :D

zobrazeno451×

Vložil(a):Anna K.,23. 8. 2017 12.30

Maminky nevím jak Vám, ale mi přijde docela zbytečné reagovat na třeba rok staré diskuze. Popřemýšlejte, když píšete zda daný komentář dotyčné ještě nějak pomůže :-) Já taky reagovala (když jsem tady byla nová) na staré diskuze a nejraději bych si za to ted nafackovala :D Možná další zbytečná diskuze, ale už mi to delší dobu vrtá hlavou tak se toho alespoň zbavím :-)

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

WeruskaSK

WeruskaSK, 2. 9. 2017, 0.42

nemyslim si ze je to zbytocne, kolkokrat clovek hlada radu az ked ju potrebuje, dovtedy nema preco niektore clanky alebo diskusie citat takze aj ked to nepomoze tej ktora diskusiu zacala, moze pomoct aj o par rokov inym

Fuga

Fuga, 25. 8. 2017, 9.04

pro tu dotyčnou/dotyčného to už může být vyřešené, ale někdo daný problém může řešit v budoucnu a taky nerady vidíte, že zakládá další diskuzi na stejné téma a nabádáte, aby se podíval do historie, takže mě to zbytečné nepřijde

Jarka mmm, 25. 8. 2017, 0.21

Jo, to si taky řikám...kolikrát už jsem psala, že to je dávno vyřešené.

Mygara

Mygara, 24. 8. 2017, 16.32

proč by ne? Někdy tady rozebíráme i pěkné "hovadiny", ale pro někoho mají velký význam

dadinkamaminka, 24. 8. 2017, 14.45

Mě to taky nijak nevadí Pokud je diskuze zajímavá a nějak pro mě užitečná,ráda si počtu nebo něčím přispěju Třeba se to bud eněkomu hodit,když bud ehledat nějaké info A kdyby to opravdu bylo nějak špatné a neužitečné,tak si mylsím,že by se třeba rok staré diskuze mazaly,aby do nich lidi nepřispívaly...

Žofinka

Žofinka, 24. 8. 2017, 9.38

já se na datum nekoukám, třeba ta moje "rada" pak pomůže i někomu v budoucnu .-)

Eliška Kozlova, 24. 8. 2017, 0.45

Ja se inspiruju i ze starých diskusí, zvlášť, když je to třeba lékařské téma, nebo když potřebuju něco vyhledat a pak mám nutkání také reagovat, i když je to třeba rok staré

Anna K.

Anna K., 24. 8. 2017, 3.38

Ano lékařské se hodí i po delší době

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 24. 8. 2017, 0.07

Já to neřeším ale je pravda že mi dost chodí upozornění na staré diskuse

Čertice, 23. 8. 2017, 23.23

Asi záleží na diskuzi některé jsou aktuální pořád jen třeba pro jiné maminky. Mě teď třeba pomohla diskuze co založila kdysi Patricie77 o aftech tak jsem poděkovala

Anna K.

Anna K., 23. 8. 2017, 23.29

Ano záleží

Aliisha

Aliisha, 23. 8. 2017, 22.59

Nevadí mi to. Ať si každý přispívá kam chce.

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů