Dobré granule pro štěně
Vložil(a): EdinkovaM,13. 6. 2023 22.03
Dobrý večer, jaké granule pro štěňátko mi doporučíte? Příští víkend si jdeme pro něj a chci vše zavčas nachystat.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
simona.novak23, 21. 7. 2023, 15.47
Zdravíčko, super granulky jsou tyto https://rawbark.cz/produkt/granule-na-miru/. Vyplníte dotazníček o Vašem pejskovi a to Vám pak vybere granule na míru. Za nás mohu doporučit, poradila mi je kamarádka, když jsem hledala granule bez obilovin a nějaké opravdu kvalitní.
Evulinka002, 26. 7. 2023, 16.08
Tyto jsou opravdu dobré, hlavně ten podíl čerstvého masa je super, myslím že mají největší podíl masa na trhu až 50% na váhu granulí. Většina výrobců se pohybuje kolem 30%. A to ještě míchá s kostní moučkou. Proto mám tyto granule ráda, jelikož jsou opravdu kvalitní a i pes si z nich něco veme.
simona.novak23, 28. 7. 2023, 14.19
Přesně tak. Já jsem to složení dost řešila a tohle byla teda výhra. Ono ne každé bezobilné granule jsou taky kvalitní granule, protože buď tam je kostní moučka a nebo masa 20% což je nic a pak ten pes třeba i více vyprazdňuje, jelikož si z granulí nic nevezme to tělo.
HelaZalesak, 20. 6. 2023, 22.09
Taky tyto české granule kupuju. Mě se líbí, že jde o rodinnou firmu, která má na prvním místě kvalitu produktů a na složení je to znát.
HelaZalesak, 24. 6. 2023, 22.35
Tady máte odkaz na jejich stránky www.marppetfood.cz Rovnou tam můžete krmivo i objednat.