El. cigareta
Vložil(a): Olla, 2. 12. 2019 14.52
Ahoj, zajímalo by mě jestli vaši protějšci také kouří ty elektronické cigarety ? Co si o tom myslíte ? Fakt to neškodí zdraví ?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Tak to ráda čtu, koupila jsem manželovi tady tu elektronickou cigaretu www.vapemania.cz/cs/innokin-jem-pen-cerna , protože zatím kouří ty normální, z čehož já úplně šílím, protože to jednak smrdí a zadruhé to šíleně škodí zdraví, tak jsem chtěla aby zkusil přejít tady na tohle. Držte mi palce aby ho to zaujalo natolik, že u toho zůstane.
Žofinka, 16. 12. 2019, 11.42
Naštěstí nekouří ani jedno
Marie Hřívnová, 10. 12. 2019, 19.18
Vaporizuje, konkrétně nějaké CBD, ale prý to opravdu pomáhá psychické pohodě a co vím, tak to něaké negativní zdravotní účinky nemá), ten vaporizér má podle mě z canatury a může to jenom nějak zahřívat, ale nijak to nesmrdí a tak jsem spokojená i já
Mygara, 6. 12. 2019, 18.22
Podle nových studií škodí i elektronické cigarety
Karolina97, 5. 12. 2019, 14.05
Zkoušel iqos a kouřil doma u otevřeného okna, vyhnala jsem ho ven. Smrad strasnej. Ochutnala jsem to jednou a to mentolku, protože ostatní bylo na mě silné. No řeknu vám, mě po tom bylo tak strašně zle. Silénos, nakonec sám uznal, ze je to hnus a prodal to. Zkoušel i glo, to taky nic moc, ale musím uznat, ze to nesmrdi tak hrozne.