Gramatika
Vložil(a): ppetaa27,25. 10. 2016 16.03
Obcas si rvu vlasy z pravopisu nekterych lidi. Samozrejme i ja nejsem dokonala, ale nektere hruzy se vazne nedaji cist :D co vy? Taky jste si diky tomuhle clanku neco ujasnily? Ja "hold" a "holt" :D http://www.svetzeny.cz/zajimavosti/rady-a-tipy/26-nejcastejsich-pravopisnych-chyb-naucte-se-tato-slova-psat-spravne
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 27. 7. 2017, 17.11
já jsem na gramatiku levá, buď vymyslím něco kloudného ve smyslu textu, ale pak je to tedy zase přehlídka chyb. musím nad tím vyloženě přemýšlet, nemám pro to holt cit
Fuga, 19. 1. 2017, 9.47
tak to já patřím mezi ty, kteří píšou hrubky a vůbec je to nebije do očí. To můj manžel pro to má cit a ten mu závidím. Doufám, že děti budou po něm v tomto
Rulficka48, 28. 10. 2016, 1.24
Každý chybuje, ale neumět holt/hold - tip/typ a nebo mě/mně to už je teda něco..
Já jsem na pravopis trochu pedant. Nevadí mi, když někdo píše nespisovně - to je většinou záměr a dělám to také, ale jak vidím hrubky, okamžitě si udělám o tom dotyčném obrázek. A skoro vždy se mi to potvrdilo... Jinak se musím pochválit, v článku mě nic nepřekvapylo a všechno vým....