grilování II

zobrazeno690×

Vložil(a):patricia077,16. 5. 2017 9.56

Tak včera jsme prvně grilovali, chlapovi se nakonec podařilo komplet vyčistit ten gril, dokonce dával některé části do myčky několik dní za sebou, což mne docela překvapilo..ale zeleninka a maso na grilu a placky, vše bylo fajn, dokonce jsme měli první domácí hambáče na venkovním grilu, což já teda zrovna moc nemusím a v neděli jsme opékali, takže mise splněna..:-)..co nejradši grilujete vy? Zkoušeli jste už dělat tortilly nebo kukuřici na grilu? Jaké další tipy máte?

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

ivanka386, 30. 1. 2020, 6.27

Měla bych takový dotaz. Nezkoušel někdo z vás náhodou využít gril jako udírnu? Podle toho, co jsem četla by to prý mělo jít. Jen je k tomu prý potřeba nějaké příslušenství. To se ovšem podle všeho dá sehnat třeba tady https://www.grilguru.cz/uzeni-v-grilu tak by to asi nebyl takový problém.

vranovahan, 30. 6. 2023, 9.24

Uzení na grilu? O tom teda slyším poprvé. A jde to i na klasickém plynovém? Právě ten bychom si teď chtěli pořídit. Když už jsme u toho, jaký gril máte vy? Já jsem se právě dívala a vůbec špatně nevypadají třeba plynové grily od https://www.avenberg.cz/k94-grilovani-plynove-grily Nemáte náhodou zkušenost? Díky.

pernikovymotyl, 28. 9. 2017, 13.22

JJ, zkoušeli jsme. Dělali jsme ale vlastní - manžel vařil kavkazský mangal (galerie zde - na 2. a 3. fotce -http://hotel-lipno.cz/cs/restaurace/kavkazska-kuchyne/) z listového železa. Práce na měsíc, ale maso máme na špejlích, a dá se tam v klidu grilovat i zelenina. Pokud na to položíme list železa (cca 3-5mm silného), tak se na tom dají vařit i polévky v létě, nebo normálně smažit.

patricia077

patricia077, 28. 9. 2017, 13.35

Gabill, 7. 6. 2017, 23.59

my okrem maska zvykneme grilovat encian, baklazan a cukiny, tiez su skvele grilovane sampinony

patricia077

patricia077, 8. 6. 2017, 11.08

do těch chci taky jít

Žofinka

Žofinka, 18. 5. 2017, 21.55

tak se zadařilo .-) na gril se dá dát snad vše, tak směle do toho, ale je pravda, že kukuřici jsem teda nezkoušela

patricia077

patricia077, 19. 5. 2017, 10.51

je dobrá

Mygara

Mygara, 17. 5. 2017, 16.02

my děláme většinou jen maso a klobásu, zas tolik tomu neholdujeme, ale už teď se mi sbíhají sliny

rodinka

rodinka, 17. 5. 2017, 15.42

Vsechno maso kureci i veprove,syry hlavne hermeliny ty mam hrozne rada ja .Zeleninu,ryby vsechno co jde jsme nenazrani

patricia077

patricia077, 17. 5. 2017, 15.58

taky tomu člověk hned přijde na chuť

vendy.z, 17. 5. 2017, 13.47

grilujeme - maso, camambert, zeleninu, uzeniny....

vendy.z, 17. 5. 2017, 13.45

Krása...u nás myji grill ručně já

patricia077

patricia077, 17. 5. 2017, 14.43

ručně to myl několik dní hehe

vendy.z, 18. 5. 2017, 12.41

vivianr, 17. 5. 2017, 11.58

My negrilujeme, ale švagrová ano a pstruh byl teda luxusní

patricia077

patricia077, 17. 5. 2017, 12.11

ten je na bylinkách nebo jen másle mňam

Lenourecek, 16. 5. 2017, 23.40

Děláme různé věci, podle chuti. Vepřové nebo kuřecí maso, rybu, uzená žebra, klobásky, ze zeleniny cuketu, žampiony, papriku... Letos jsme ještě negrilovali, tak snad brzo budeme ?

patricia077

patricia077, 17. 5. 2017, 12.11

určitě .-)

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů