indicka kuchyne
Taky mate radi indickou kuchyni? Jake je vaše oblibene jidlo?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
lucie25987, 20. 7. 2020, 22.50
Já dávám přednost české kuchyni. Když už bych si měla vybrat nějakou cizí, tak to bude italská. Ochutnávat nějaká exotická jídla mě moc neláká. Co je ale super, tak s manželem jezdíme každé léto do Prahy na food tour prague https://www.localfoodtourprague.com/ ochutnávat místní speciality .
Mygara, 21. 4. 2017, 23.09
já ani nedokážu rozlišit indickou od čínské, přijde mi to stejné, ale ta indická pěkně pálí
Fuga, 26. 1. 2017, 10.49
nevím, zda je to indické, ale mám ráda kuře tandori
klarike1, 6. 11. 2016, 23.03
Tak indickou vůbec nemusím... miluji italskou, řeckou a českou.
jitkamety, 6. 11. 2016, 10.15
Ja nikdy nemela nic indicke kuchyne ale ty jejich dobroty vypadaji dobre takze nekdy musim zkusit
Lenča Pešková, 6. 11. 2016, 8.31
Kouzlo indické restaurace je v tom, že tam vaří Indové a dělají všechno od oka? takže to pokaždé chutná trochu jinak? aspoň v té kam chodím já?
mam manzela inda, cize indicku kuchynu mi varieva, urcite korenie zozeniete ako to niekto pisal , ze nie, su indicke potraviny aj v cechach konkretne v prahe aj na slovensku poppy v cechach to ma urcite iny majitel, tak neviem ako sa to vola , alebo v exotickych potravinach, urcite aj mimo prahu
patricia077, 5. 11. 2016, 23.00
Děsně jsem si oblíbila indickou restauraci, ale pozor navštívila jsem jich několik a ne všechny jsou dobré a doma děláme mrkev na kari a ty jejich placky...