Kandovaná pomerančová kůra
Vložil(a): nikolava,27. 10. 2017 11.59
Děláte si některá domácí kandovanou pomerančovou kůru? Jak ji děláte a jak dlouho vydrží? Na internetu jsem sice nějaké recepty našla, ale nejsem z nich nadšená. Díky za rady
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Marusk, 29. 10. 2017, 19.26
Na toto moc nejsem, ale naštěstí se dneska dá dobře sehnat, takže držím palce, ať se podaří
Fuga, 28. 10. 2017, 8.32
já jsem dělala jednou, recept nepovím, ale raději koupím, je to na dlouhé lokte
Žofinka, 27. 10. 2017, 22.19
já ji nedělala, jen na ovonění těsta používám nastrouhanou kůru z citronu nebo pomeranče a smíchanou s cukrem a v lednici vydrží hodně dlouho
Aliisha, 27. 10. 2017, 19.36
Nedělám, koupím si. Nemáme moc velkou spotřebu