Kandovaná pomerančová kůra

zobrazeno1386×

Vložil(a): nikolava,27. 10. 2017 11.59

Děláte si některá domácí kandovanou pomerančovou kůru? Jak ji děláte a jak dlouho vydrží? Na internetu jsem sice nějaké recepty našla, ale nejsem z nich nadšená. Díky za rady

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Leňulka, 30. 10. 2017, 9.25

Nedělám, kůru jen usuším klasicky a nebo nastrouhám u usuším a přidávám do buchet a cukroví

Marusk

Marusk, 29. 10. 2017, 19.26

Na toto moc nejsem, ale naštěstí se dneska dá dobře sehnat, takže držím palce, ať se podaří

Fuga

Fuga, 28. 10. 2017, 8.32

já jsem dělala jednou, recept nepovím, ale raději koupím, je to na dlouhé lokte

vaniilla, 28. 10. 2017, 1.53

Já skladuju jen citronovou kůru a tu dávám do skleničky s cukrem asi jedna k jedné. V lednici vydrží i rok, ještě mi to nikdy nechytlo plíseň. Jen už to pak ztrácí postupně tu vůni.

vendy.z, 27. 10. 2017, 22.59

Nedělá, ale citrónovou kůru strouhám a suším a míchám s třtinovým cukrem a přidávám do cukroví do pečení atd.

Cherrynka, 27. 10. 2017, 22.21

Tak to slyším poprvé no možná to i zkusím

Žofinka

Žofinka, 27. 10. 2017, 22.19

já ji nedělala, jen na ovonění těsta používám nastrouhanou kůru z citronu nebo pomeranče a smíchanou s cukrem a v lednici vydrží hodně dlouho

Kikinka30, 27. 10. 2017, 21.14

My ji teda kupujeme,nevim,jak na to...

Aliisha

Aliisha, 27. 10. 2017, 19.36

Nedělám, koupím si. Nemáme moc velkou spotřebu

annahb, 27. 10. 2017, 19.07

nedělám a na vánoce si krabičku kupím

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů