Klíčky

zobrazeno791×

Vložil(a): Jarka mmm,16. 1. 2017 9.56

Zdravím. Naklicujete některá doma klíčky? Jaké a jak? Zaujal mě tento článek a ráda bych s tím začla...https://kitchenette.cz/clanek/klicky-a-naklicovani

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Pepa, 12. 5. 2019, 14.48

Já jsem je chtěl vyzkoušet, ale poslední dobu všude čtu, že klíčky a výhonky jsou jedovaté. Třeba <a href=“http://xn--proeny-5pb.eu/jsou-klicky-jedovate-nebo-nejsou/“>TADY</a>> . Máte s tím někdo zkušenosti. A mohou se tedy jíst?

Žofinka

Žofinka, 2. 12. 2017, 3.36

nakličovala jsem jen jednou .-)

Mygara

Mygara, 4. 4. 2017, 21.11

nakličuji čočku, fazolky mungo a vojtěšku, ale nemám nic speciálního na to

Jarka mmm, 4. 4. 2017, 22.02

A nematepak problém s plísní?

vendy.z, 27. 1. 2017, 12.25

Občas děláme - mungo, hrášek, čočku.

Lusesita25, 22. 1. 2017, 9.23

Jedine rerichu jsem zkousela jinak zatim nic

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 17. 1. 2017, 1.01

Měla jsem naklíčenou řeřichu a pal čočku, ale nějak mě to nezaujalo

Aliisha

Aliisha, 16. 1. 2017, 23.34

Díky, mrknu. To mě zajímá

benca, 16. 1. 2017, 18.44

mungo

Fuga

Fuga, 16. 1. 2017, 17.53

já nakličuji čočku a fazolky mungo a dávám do salátů. Nejdříve nechám nabobtnat klasicky ve vodě, pak sleju a 2x denně proplachuju vodou. Ale někde jsem četla, že to rádo plesniví, aniž by plíseň byla vidět, tak to teď troochu omezuju

Jarka mmm, 16. 1. 2017, 18.10

Aha,to je dobré vědět....To si to asi ještě rozmyslim,plíseň do nás dávat rozhodně nechci...

nikolava, 16. 1. 2017, 15.09

Jednou jsem si to koupila v krámě, ale nechutnalo mi.. Takže nekličíme

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů