Kloubní výživa pro sportovce
Vložil(a): MatyldaM, 5. 11. 2018 13.06
Jaká kloubní výživa je vhodná pro aktivního člověka?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Ahojte. Mám syna, 18 let a hraje aktivně fotbal. Tréninky několikrát týdně. Do toho začal ještě posilovat a poslední dobou si stěžuje na kolena. Je možné že za to může i ta posilovna a je to pro tělo velký nápor. Ale zase v jeho věku by tohle všechno měl zvládat ne? Doporučili byste aby začal brát nějakou kloubní výživu nebo něco na klouby? Případně jakou v jeho věku? díkyy
beezejmena, 3. 3. 2022, 14.57
Syn možná cvičí špatně, když ho z toho bolí kolena. Mě v 38 letech začaly bolet kolena ne ze sportu ale jen tak, tak jsem teď nedávno nějaké kloubní výživy zkoušela. S Kloubinem jsem byla spokojená, neboť se lehce užívá (tobolky) a kolena nebolí. V tomhle věku bych doporučila ale také vhodnou stravu a trochu regenerace, moc cvičení naopak zdraví škodí.
Mygara, 12. 11. 2018, 10.05
Bayflex, ten se dá použít i preventivně
Fuga, 6. 11. 2018, 15.23
Je toho nepřeberné množství a říci co je nejlepší snad ani nejde ale osobně bych užívala Condrosulf je to lék takže je aspoň jistota že tam je opravdu účinná látka a ne jen placebo
manžel teď dostal k narozeninám Proenzi., lékárnice mi to doporučila, když jsem chtěla pro něj něco na klouby, pro těžce pracujícího a ještě i doma cvičí. Říkal, že je to lepší a je pravda, že v něm nekřupe jako dřív. Taťka bere na klouby GS Codro a moc si to chválí, tak dostane na Vánoce další balení
L.janicka.l, 5. 11. 2018, 21.01
Zalezi na veku, takovej kamzik je taky pro aktivni lidi