Kvalitní sedačka

sledováno 1× zobrazeno 11771×

Vložil(a): Klarka7, 17. 1. 2018 9.39

Ahoj všichni, prosím o vaše rady, doporučení, kde jste kdo koupil kvalitní sedačku. A zároven originální. Chtěla bych novou nějakou fakt pěknou, originální. Všude mají na stejné brdo mě přijde. Ale podle mě moc nevydrží, tak jak ta co máme ted. Tak bych chtěla nějakou fakt pěknou, kvalitní, originální.

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Magdalena68, 14. 11. 2020, 10.35

Pokud budete shánět kvalitní sedací soupravu s dlouhou zárukou, tak doporučuji studio Carelli ve Vysočanech, mají opravdu široký sortiment, hlavně si můžete sedací soupravy vyzkoušet. Naši si kupovali od této firmy koženou již před vice než deseti lety a spokojenost. My jsme šli kvůli našim cvrčkům do omyvatelné látky a nemohu si vynachválit. Opravdu doporučuji, kde mohu, protože takový přístup se už nevidí. www.carelli.cz

aratk, 11. 11. 2018, 20.49

Holky, kupovali jste některá sedačku v Natuzzi. Zajímá mě hlvaně kvalita a jaká je údržba té kůže. Cena je docela vysoká, tak jestli fakt odpovídá kvalitě.

Kvetka25, 16. 11. 2018, 19.03

Máme doma koženou už víc jak 3 roky. Má polohovací sedáky, které jsou z paměťovky a díky tomu je sezení fakt pohodlný. Sedačka zatím zvládá i naše 2 děti (2 a 5 let)

aratk, 23. 11. 2018, 20.20

Šlo mě právě o to, jestli ji děti nějak nemůžou poničit, a jestli opravdu něco vydrží, za ty peníze.

Soniiiciii, 27. 8. 2018, 7.54

Tak jak ti pokračuje reko bytu? Už dovybavuješ? A všechno teda kupuješ v tom Skanfortu? Mě tak napadá, já mám doma obývám poměrně atypicky řešený, ale už bych taky potřebovala obměnit nábytek… Mají tam třeba i atypy?

Misacek, 23. 12. 2018, 0.34

A tys tam něco nakoupila? Já zrovna hledám postel, která mi bude vyhovovat... Mám zálusk na pár kousků z toho Skanfortu, tak jsem zvědava, co si nakonec vybereme...

Misacek, 26. 8. 2018, 11.31

Hele, mě se v tom Skanfortu líbí ty jejich postele… Nemáš od nich nějakou? Jaká je to kvalita? Díky moc!

Soniiiciii, 30. 9. 2018, 19.28

Tak já už sem se byla ve Skanfortu taky podívat. Jako situované je to nestandartně, ale na webu mají info o tom, kde se nacházejí, takže pak už není problém Skanfort najít. Díky moc za tipy. Já jsem si tam na poprvé zatím koupila gauč a ostatní nábytek budu dokupovat.

Alexx, 1. 12. 2018, 10.11

Jj, je, taky mi chvíli trvalo, než jsem to tam našla Ale jinak ten Skanfort má ty věci krásný, fakt origiální kousky...

Misacek, 10. 12. 2018, 22.04

No má a moc Jenom si vybrat... My tam ještě jedeme o víkendu, snad si vybereme

Alexx, 27. 7. 2018, 13.39

Ahoj, já jsem tam byla a Skanfort jsem si úplně zamilovala. Už nikam jinam nechodím. Koupila jsem tam zatím pár drobností, ale jsme v polovině reko bytu, tak už si pomalu postupně vybírám, co by se mi tak do nového interiéru hodilo. Dost s nimi i konzultuji jednotlivé varianty řešení. Jako za mě top shop s nábytkem!

Soniiiciii, 23. 7. 2018, 12.32

Holky, byla ste se některá mrknout do prodejny nábytku Skanfort na Praze 9? Jaký to tam je? Jako myslím, jaký mají výběr, jaká je kvalita těch výrobků?

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 27. 1. 2018, 21.48

Já mám sedačku od strejdy, takže já moc neporadím, ale hodně kupují v IKEA

Klarka7, 26. 1. 2018, 9.15

Děkuji moc, všechno to projdu a uvidím, zatím děkuji, dyštak se pak budu ptát ♥

šejla, 24. 1. 2018, 10.20

Kláro doporučuji značku Natuzzi Vyráběno v Itálii. Mají v ČR prodejny v Praze a v Brně. Kvalita a luxus.

jitkamety

jitkamety, 18. 1. 2018, 16.02

My jsme koupili z Ikey..nejak to nehrotime a nám se líbí

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů