Malý byt-vychytavky
Vložil(a): Jarka mmm, 7. 1. 2017 19.06
Tak mě dneska ruplo v hlavě a celý den js uklizela a podařilo se mi nakazit i manžela :D. V každé místnosti jsme vše probrali,prerovnali a spoustu toho vyhazeli. Taky jsme dali do sklepa jeden stůl,co nám tu dost překážel atd. atd. Jenže s dalším děckem budeme stejně potřebovat víc místa na jeho věci. Určitě i znáte takovéto,když něco někam rychle musíte dát,ale z dosahu dětí a pak se to bordeli...Máte nějaké prostorové vychytavky do bytu kromě vestavěné skříně a častější debordelizace? Už nějak nevím,jak to tu nafouknout...(nejsem sberatelka hrnicku,figurek atd).
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Žofinka, 7. 12. 2017, 5.28
chce si to pořídit garáž .-)) nebo další sklepní prostor
Mygara, 6. 4. 2017, 10.02
my máme v bytě 3+1 takovou půdičku v chodbě v kuchyni
Krabice a vakuové pytle, ale ty praskají. Jinak se snažím zbavovat věcí, ale s malým to moc nejde. Nestačím fotit. Horko těžko jsem připravila na jarní a podzimní bazárek u nás. Ke všemu mám chlapa, co rád shromažďuje, takže musím třídit opatrně, aby to nebylo moc vidět. Máme tu málo úložných prostor. Chtěla bych dokoupit skříně, ale je to dost velká investice a ještě by se někam musel dát nábytek, co tu teď je a to je někomu líto dávat pryč (já to nejsem )
Kamila Pecharová, 8. 1. 2017, 23.20
My máme vysoké stropy, takže úložný prostor řešíme částečně krátkými podhledy u stropu.. jinak mi ale taky přijde, že se tu za chvíli se všemi hračkami nevejdeme
Ještě mě napadlo pokud manžel zvládne udělat a nebo si nechat udělat na míru rohové skříňky nebo poličky do prostoru za dveře, pokud teda nejsou v prostřed pokoje my máme v pokojích dveře u rohů a ten rožek se dá taky využít. My máme také v obýváku, je to tam i takové schované, zavíráme je jen v zimě jinak jsou otevřené a tam byl volný prostor tak se to využívá
Nám za ty dveře pokračuje skříňka...je fakt,že schované je to hezky . A v ložnici za nimi máme zase koš na prádlo a jinam se nic nevejde...Teď jsme se s mužem dohodli,že nebudeme pridelavat zatím další úložné prostory,ale budeme víc vyhazovat a častěji ,zak držte palce .