Malý byt-vychytavky

zobrazeno 1068×

Vložil(a): Jarka mmm, 7. 1. 2017 19.06

Tak mě dneska ruplo v hlavě a celý den js uklizela a podařilo se mi nakazit i manžela :D. V každé místnosti jsme vše probrali,prerovnali a spoustu toho vyhazeli. Taky jsme dali do sklepa jeden stůl,co nám tu dost překážel atd. atd. Jenže s dalším děckem budeme stejně potřebovat víc místa na jeho věci. Určitě i znáte takovéto,když něco někam rychle musíte dát,ale z dosahu dětí a pak se to bordeli...Máte nějaké prostorové vychytavky do bytu kromě vestavěné skříně a častější debordelizace? Už nějak nevím,jak to tu nafouknout...(nejsem sberatelka hrnicku,figurek atd).

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Žofinka

Žofinka, 7. 12. 2017, 5.28

chce si to pořídit garáž .-)) nebo další sklepní prostor

Mygara

Mygara, 6. 4. 2017, 10.02

my máme v bytě 3+1 takovou půdičku v chodbě v kuchyni

vivianr, 15. 1. 2017, 14.11

Krabice a vakuové pytle, ale ty praskají. Jinak se snažím zbavovat věcí, ale s malým to moc nejde. Nestačím fotit. Horko těžko jsem připravila na jarní a podzimní bazárek u nás. Ke všemu mám chlapa, co rád shromažďuje, takže musím třídit opatrně, aby to nebylo moc vidět. Máme tu málo úložných prostor. Chtěla bych dokoupit skříně, ale je to dost velká investice a ještě by se někam musel dát nábytek, co tu teď je a to je někomu líto dávat pryč (já to nejsem )

Jarka mmm, 15. 1. 2017, 14.40

To je blbý,když někdo shromažďuje...já ro toho myho naštěstí už odnaucila.

vendy.z, 11. 1. 2017, 17.26

TAké tak - krabice v postelích, na skříních.

Lipi4, 9. 1. 2017, 15.00

Naučit se pořádně tetris ..... krabice pod postelí, sezónní věci ve vakupytlich, skříně až do stropu..

Pávinka, 9. 1. 2017, 9.10

také to řešíme prcke 2 roky mi kramaří vše ze šuplíků v pracovním stole, akutně vše dávám do vyšších poloh ale pak máme všude bordel a tro mě stvě, ted jsem svázala šuplíky mašlí zatím to je ok

Jarka mmm, 9. 1. 2017, 10.01

Jé tak to jsme na tom fakt stejně.

Kamila Pecharová, 8. 1. 2017, 23.20

My máme vysoké stropy, takže úložný prostor řešíme částečně krátkými podhledy u stropu.. jinak mi ale taky přijde, že se tu za chvíli se všemi hračkami nevejdeme

benca, 8. 1. 2017, 14.35

nadstavce by som kupila alebo nejake policky

Leňulka, 8. 1. 2017, 9.15

Ještě mě napadlo pokud manžel zvládne udělat a nebo si nechat udělat na míru rohové skříňky nebo poličky do prostoru za dveře, pokud teda nejsou v prostřed pokoje my máme v pokojích dveře u rohů a ten rožek se dá taky využít. My máme také v obýváku, je to tam i takové schované, zavíráme je jen v zimě jinak jsou otevřené a tam byl volný prostor tak se to využívá

Jarka mmm, 8. 1. 2017, 9.33

Nám za ty dveře pokračuje skříňka...je fakt,že schované je to hezky . A v ložnici za nimi máme zase koš na prádlo a jinam se nic nevejde...Teď jsme se s mužem dohodli,že nebudeme pridelavat zatím další úložné prostory,ale budeme víc vyhazovat a častěji ,zak držte palce .

Leňulka, 8. 1. 2017, 9.39

držím i na nohách

Jarka mmm, 8. 1. 2017, 9.44

je totiž fakt ten argument,že když přibudou úložné prostory,tak se zabordelej a zase jsme ma začátku

Leňulka, 8. 1. 2017, 8.46

máme velké letiště s úložným prostorem, tam se toho vejde

Jarka mmm, 8. 1. 2017, 8.55

Zdeňka S., 8. 1. 2017, 10.17

To je taky dobrá věc, nebo šuplík pod postel

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů