Moderní umění
Vložil(a): Petra Schoberová, 15. 6. 2018 6.23
Předchozí diskuze mi vrátila vzpomínky na naše návštěvy zámku když jsem byla malá a na to jak všude byly obrazy moderního umění, zrovna to na které jsem si vzpomněla byla kolečka čtverečky čáry a podobně.. Přiznávám se že toto mi nic neříká a moc to asi nechápu :D nebo nedávno jsme s manželem sledovali jak jedna umělkyně zvrací mléko s barvou na plátno?? Jakože fakt :D jak jste na tom s podobným "moderním uměním" vy?? Máte podobný zážitek??
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
WeruskaSK, 30. 7. 2018, 17.14
osobny zazitok nastastie nemam ale v casakoch som uz citala kadeco, uz nevedia ako zaujat
Mygara, 18. 6. 2018, 8.09
já si namaovala moderní obraz do obyváku, protože jsem chtěla, aby barevně ladil a je to to jediné, co zvládnu )
Fuga, 17. 6. 2018, 7.06
tak takový extrém vážně nemusím, ale jinak v tomto ohledu jsem také moderní umělec, červenou čáru umím udělat bravurně )
Aliisha, 16. 6. 2018, 12.21
Umění nerozumím. Občas se mi zdá, že známý autor udělá nějakou šmouhu na plátno a je z toho umění.
Adrianita, 16. 6. 2018, 9.15
Tak umění může být vše, taky mně to hlava nebere.
Kamila Pecharová, 16. 6. 2018, 0.10
Nerozumím tomu.. Ráda se podívám, ale vadí mi, že k tomu většinou není komentář co tím autor myslel ale je pravda, že muzea navštěvuji minimálně
Žofinka, 15. 6. 2018, 15.04
Já mám ráda geometrické tvary, takže až posud hodně mám ráda, ale zvracení si nechám ujít