Mouky

zobrazeno398×

Vložil(a): Jarka mmm,14. 1. 2017 9.20

Zdravím. Tak mě napadá,jaké používáte speciální mouky na pečení a jak často? Včera jsem upekla jednu moc dobrou buchtu tady podle receptu od Katky z pohankove a ráda bych začala péct víc...Ve hře je např.ta pohankova,jahlova,kokosova,nopalova,kastanova,cirokova nebo ze slzovky.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Žofinka

Žofinka, 2. 12. 2017, 4.06

většinou moc neexperimentuji, ale vyzkoušela jsem banánovou

Mygara

Mygara, 4. 4. 2017, 21.51

používám pšeničnou a žitnou, takže klasika

Lusesita25, 18. 1. 2017, 14.48

Ja akorat jednou zkousela zitnou na chleba, jinak zatim nic

editak, 16. 1. 2017, 12.04

Chystam se na pohankovou...

annicka

annicka, 16. 1. 2017, 0.37

Ja krom klasicke pouzivam kukuricnou nebo ryzovou, pripadne jsou primo mouky bezlepkove uz mix s pohankovou treba, jsou vyborne i na palacinky nejen na peceni.

Klier, 15. 1. 2017, 1.37

Nejvic proste klasiku,ale sem tam i spaldovou

rodinka

rodinka, 15. 1. 2017, 0.33

Ja pouzivam spaldovou,zitnou,klasiku bilou,kukuricnou jo a jeste mandlovou z te delam makronky

Aliisha

Aliisha, 14. 1. 2017, 21.35

Já klasiku a občas špaldovou. Mám zálusk na mandlovou.

Fuga

Fuga, 14. 1. 2017, 20.48

já většinou používám klasiku a na chleba žitnou a špaldovou

Petra Önder (petrao)

petrao, 14. 1. 2017, 18.40

Zkoušela jsem perník z pohankové mouky a byl koc dobrý

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů