Mouky
Vložil(a): Jarka mmm,14. 1. 2017 9.20
Zdravím. Tak mě napadá,jaké používáte speciální mouky na pečení a jak často? Včera jsem upekla jednu moc dobrou buchtu tady podle receptu od Katky z pohankove a ráda bych začala péct víc...Ve hře je např.ta pohankova,jahlova,kokosova,nopalova,kastanova,cirokova nebo ze slzovky.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 2. 12. 2017, 4.06
většinou moc neexperimentuji, ale vyzkoušela jsem banánovou
Mygara, 4. 4. 2017, 21.51
používám pšeničnou a žitnou, takže klasika
Lusesita25, 18. 1. 2017, 14.48
Ja akorat jednou zkousela zitnou na chleba, jinak zatim nic
annicka, 16. 1. 2017, 0.37
Ja krom klasicke pouzivam kukuricnou nebo ryzovou, pripadne jsou primo mouky bezlepkove uz mix s pohankovou treba, jsou vyborne i na palacinky nejen na peceni.
rodinka, 15. 1. 2017, 0.33
Ja pouzivam spaldovou,zitnou,klasiku bilou,kukuricnou jo a jeste mandlovou z te delam makronky
Aliisha, 14. 1. 2017, 21.35
Já klasiku a občas špaldovou. Mám zálusk na mandlovou.
Fuga, 14. 1. 2017, 20.48
já většinou používám klasiku a na chleba žitnou a špaldovou
petrao, 14. 1. 2017, 18.40
Zkoušela jsem perník z pohankové mouky a byl koc dobrý