Nálepky na stěnu?
Vložil(a): snany, 18. 6. 2016 11.50
Původně jsem chtěla sama pomocí barev vytvořit nápis na stěnu, ale teď váhám. Není lepší ( kvalitnější) koupit nálepku? Docela se mi líbí viz přiložený obrázek. Jaké máte zkušenosti?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Mygara, 7. 12. 2017, 18.58
máme jen obrázkové pro děti, ale žádný nápis
Fuga, 9. 12. 2016, 9.43
my máme dětské nálepky a šli dát dobře. Jsou to zvířátka. U toho nápisu bych se trochu bála, že se mi to zkrabatí při lepení, protože je to asi členité. Ale pokud nejste písmomalíř tak bych do toho šla .-)
Estrela113, 20. 6. 2016, 19.06
Máme nálepky na zdi v chodbě i nálepovaci hodiny a vypadají moc pěkně. Nejlevnější nebyly ale drží. I strom v dětském pokoji. Po třech letech a jednom přelepení na jiné místo se menší kousky loupou.
Zuzka Čtvrtečková, 20. 6. 2016, 12.09
Samolepky budou určitě přesnější, ale nemám zkušenost,neloupou se časem?
k.o.r.i.n.e.k, 19. 6. 2016, 20.04
Já neumím malovat, takže máme samolepky, ale syn už začíná přicházet na to, že to jde sloupnout, takže pokud nejsou dostatečně vysoko, tak dlouho nevydrží
k.o.r.i.n.e.k, 19. 6. 2016, 22.40
Malba naštěstí dolů nejde a občas se mi to tam podaří přilípnout zpátky asi mají kvalitní lepidlo. . .
Ano mame ji.a jeste dalsi v decaku o sourozencich.kvalita normalni.lepi se trosku hur(aby to bylo rovne.bez bublin.je to drbacka...ale drzi.neloupe se.ale nam se nesloupli za 4roky ani detske nalepky z kiku za 39kc co dostal syn a polepil si je na zed k posteli..takze my s nalepkama nemame zadny problem.drzi
V minulém bytě jsme měli nálepky na zdi v dceřiným koutku, zvířátka. Co jsme tam bydleli 2 roky, tak drželi a prý tam jsou dodnes byly to ty nejobyčejnější, archiv za 40 kč. Dcera je nikdy neloupala. To co jste vložila na obrázku je úžasné, moc se mi to líbí. Jinak sestřenka na zeď malovala, bylo to krásné ale když se stěhovali, nejvíc ji mrzelo 14 dní práce v čudu. Já osobně tak zručná nejsem abych mohla na zeď malovat, ale když je někdo šikovný, vypadá to také pěkně.
Mám vlastní dům, takže se jinam stěhovat asi nebudeme. Děti teď mají v pokojíčku nakreslený strom života s fotkami rodiny, ale malovala jsem s faktem, že se budeme stěhovat do přízemí a malba se bude škrábat a budou se dělat i nové omítky. Přízemí prošlo kompletní rekonstrukcí a nerada bych pak měla pryč kus malby i s omítkou. Na druhou stranu, případná chyba v kresbě se na stěně špatně opravuje. Musím pořádně promyslet. Děkuji za názor.