Narozeniny
Vložil(a): Lenča Pešková,19. 7. 2017 7.36
Tak uz mame za sebou pulku oslav narozenin. Nevim proc, ale jazdy rok ocekavam ze to bude trochu jiny den a ono prd zlata rybko.na navsteve i pritelovyho taty to byla klasika. Hledeli na televizi, nas si nevsimali a bylo mi receno ze je mala rozmazlena kdyz nechce k dedeckovi pro penize?vidi ho jednou za pul roku. Navsteva u chlapovyho brachy byla taky ponekud vyzivna. Kdyz nepujde do skolky tak z ni bude spratek ktery nebude mit rad a az bude vetsi tak kvuli tomu ze ji nenechame ockpvat tak nebude moc v dospelosti cestovat a na muj argument ze se muze doockovat v dospelosti mi rekl ze potom 100% umre protoze cim je starsi tim to snasi hur. Neni nad to, kdyz tomu nekdo rozumi? a nakobec oslava s mym tatkou a babi. Porucil si upect trubicky, tak se s tim morduju a on mi v pulce tavola ze to rusi. Nemusim vykladat ze jsem byla vztekla jak pes. Jinak nase oslava byla fajn? mala dostala kuchynku, nadsene pomahala, tatinek uz byl nadsen o trochu min? odpoledne jsme byli venku, na trampoline, krmit zviratka... to se ji moc libilo. Jeste nas ceka oslava s moji mamkou a babickou tak verim ze to bude fajn?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 23. 7. 2017, 8.36
hlavní je, že si to užila dcera, ale tolik oslav, to by mě zabilo
Mygara, 21. 7. 2017, 13.38
to je teda oslav, málem jsem se v tom ztrácela... a nejdůležitější je oslavenec a ten si to užil
Janako, 19. 7. 2017, 23.22
Já to taky slycham pořád, jak děláme všechno špatně, protože to děláme jinak než to dělali rodiče ...
rodinka, 19. 7. 2017, 23.14
moc krasna kuchynka hlavne ze mala je spokojena
Aliisha, 19. 7. 2017, 22.56
Tak hlavně že si to malá užila
AllaŠvecová, 19. 7. 2017, 17.49
U nas se bude slavit v sobotu. No jsem zvědavá v jakem "klidu"probehne u nas
Lenča Pešková, 19. 7. 2017, 21.52
Ja to zacinaz vubec nechtela. Rekl ze stejne pujde brzo do skolky a ja jsem rekla ze mozna ne a pokud jo tak ne do klasicke a uz to jelo.
Lenča Pešková, 19. 7. 2017, 21.56
Ted uz to vim taky. Chybama se clovek uci?