Narozeniny

zobrazeno434×

Vložil(a): Lenča Pešková,19. 7. 2017 7.36

Tak uz mame za sebou pulku oslav narozenin. Nevim proc, ale jazdy rok ocekavam ze to bude trochu jiny den a ono prd zlata rybko.na navsteve i pritelovyho taty to byla klasika. Hledeli na televizi, nas si nevsimali a bylo mi receno ze je mala rozmazlena kdyz nechce k dedeckovi pro penize?vidi ho jednou za pul roku. Navsteva u chlapovyho brachy byla taky ponekud vyzivna. Kdyz nepujde do skolky tak z ni bude spratek ktery nebude mit rad a az bude vetsi tak kvuli tomu ze ji nenechame ockpvat tak nebude moc v dospelosti cestovat a na muj argument ze se muze doockovat v dospelosti mi rekl ze potom 100% umre protoze cim je starsi tim to snasi hur. Neni nad to, kdyz tomu nekdo rozumi? a nakobec oslava s mym tatkou a babi. Porucil si upect trubicky, tak se s tim morduju a on mi v pulce tavola ze to rusi. Nemusim vykladat ze jsem byla vztekla jak pes. Jinak nase oslava byla fajn? mala dostala kuchynku, nadsene pomahala, tatinek uz byl nadsen o trochu min? odpoledne jsme byli venku, na trampoline, krmit zviratka... to se ji moc libilo. Jeste nas ceka oslava s moji mamkou a babickou tak verim ze to bude fajn?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

vendy.z, 8. 8. 2017, 15.52

Hlavně že se oslava nakonec povedla. Já plánuji oslavy jen pro nás a když někdo přijde o to lépe....

Žofinka

Žofinka, 23. 7. 2017, 8.36

hlavní je, že si to užila dcera, ale tolik oslav, to by mě zabilo

Mygara

Mygara, 21. 7. 2017, 13.38

to je teda oslav, málem jsem se v tom ztrácela... a nejdůležitější je oslavenec a ten si to užil

Janako

Janako, 19. 7. 2017, 23.22

Já to taky slycham pořád, jak děláme všechno špatně, protože to děláme jinak než to dělali rodiče ...

rodinka

rodinka, 19. 7. 2017, 23.14

moc krasna kuchynka hlavne ze mala je spokojena

Aliisha

Aliisha, 19. 7. 2017, 22.56

Tak hlavně že si to malá užila

annahb, 19. 7. 2017, 22.52

na ostatní kašlete hlavně že si malá užila oslavu s váma

nikolava, 19. 7. 2017, 21.59

Asi je to všude stejné. Já se těším jak to oslavíme jen my tři a ostatní bud přijdou nebo ne. Loni jsem poslala pozvánku (sice jen smskou) tchýni na oslavu prvních narozenin a ta ani neodepsala.. Takže už na to prdím..

AllaŠvecová, 19. 7. 2017, 17.49

U nas se bude slavit v sobotu. No jsem zvědavá v jakem "klidu"probehne u nas

dasza, 19. 7. 2017, 16.15

Me udivije ze jako vse rozebirate ze vsema..tema skolka.ockovani atd nerozebiram s nikym s rodiny..ze je rozmazlena..to.sou vsechny decka..a ne ze ne..to.bych jako irazku nebrala...

Lenča Pešková, 19. 7. 2017, 21.52

Ja to zacinaz vubec nechtela. Rekl ze stejne pujde brzo do skolky a ja jsem rekla ze mozna ne a pokud jo tak ne do klasicke a uz to jelo.

dasza, 19. 7. 2017, 21.55

No jooo..takovy veci se nerikaj....

Lenča Pešková, 19. 7. 2017, 21.56

Ted uz to vim taky. Chybama se clovek uci?

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů