Okradl vás někdo někdy ??
Vložil(a): Cherrynka, 18. 12. 2017 11.43
Ahoj, zajímalo by mě, zda jste někdy naletěly na netu při nakupování od někoho. Já jo, ale vždy to za mě vyřešila policie, naštěstí :) Posílám vždy peníze předem, protože to vyjde stejně jako na dobírku, co jsem zjistila nedávno. I když balík otevřete na poště a bude tam něco jiného (prostě podvod), tak se to sepíše na poště a stejně vás odkážou na policii, takže je to prašť jak uhoď...
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
S e-shopy takove zkusenosti nemam, ale s ex- byvalym bohuzel ano. Okradl me, vykradl mi byt, kdyz jsem to nahlasila, tak se to prosetrovalo a malem jsem dopadla spatne, protoze se skoro obratilo proti me. On me okrade a ja malem skoncim spatne. Je to hnus co se dnes deje.
silvousek, 19. 12. 2017, 18.08
Jednou mi paní nepřevzala dobírku, takže jsem zaplatila poštovné jen tak pro srandu králíkům. Jinak občas něco objednám a zatím vždy vše v pořádku.
musím zaklepat, ale objedávám hodně často a zatím vše ok, ségra ovšem na jednom eschopu objednala teplákovku chlapovi a do dnešního dne nemá ani peníze ani teplákovku, byla to necelá tisícovka, což je už fakt hodně, já tím, že hodně prodávám i kupuji sem se to snažila vyřešit, slibovali hory doly, ale bohužel nic, protože to prošetřuje policie, měli toho hodně a peníze už nikdy neuvidí
BonnieParker, 19. 12. 2017, 7.21
Jednou se mi stalo, že jsem objednala zboží z eshopu, u kterého měli psáno skladem a asi za dva týdny jsem volala, co se děje, že zboží je dávno zaplacené a nemám ho. Prý že skladem není, těsně přede mnou ho někdo koupil a že mi pošlou peníze (dívala jsem se na stránky a u zboží pořád svítilo skladem). No, ještě měsíc jsem jim cca ob dva dny musela volat, jestli mi ty peníze poslali, až jsem začala vyhrožovat policií a ČOI, tak je poslali. Od té doby hodně proveruju eshopy, kde jsem ještě nenakupovala. Člověk si to vygoogli za pár minut, určitě je to míň práce než se pak domáhat zboží nebo peněz. Paradoxní je, že jsem tu věc tehdy kupovala mamince, abych ji ukázala, že nakupování po internetu je bezpečné a že se ho nemusí bát
Kamila Pecharová, 18. 12. 2017, 23.28
Zatím se mi to nestalo.. Snad budu mít i dál štěstí.. To, že si dotyčný nevyzvedne dobírku taky nepochopím.. Resp. přece když na to nemám peníze, neotravuji prodávající
Takhle mě naštěstí ještě nikdo neokradl . Jednou se mě snažila okrást cikánka. Na hlavni třídě v našem městě jsem si sedla na lavičku, abych nakojila dceru, cikánka si ke mně přisedla a pozdravila. Odsedla jsem si na jinou lavičku a sprdla ji,že tam má dost volných laviček. Pak jsem ji pozorovala, jak to se svým synem zkouší u jiných lidi. Máma odvedla pozornost a dítě okukovalo, kde co vzít.
marqueta, 18. 12. 2017, 20.15
Mě se toto nikdy nestalo, ale manželovi ano. Pán si nechal poslat zálohu a zboží nepřišlo a pán nekomunikoval a kamarád policista mu řekl, že to nemá vůbec cenu hlásit. Mě spíš vždycky dokáže naštvat opačná věc. Prodávám hodně přes internetový bazar a posílám i na dobírku. Nerozumím, ale tomu když si pak člověk tu věc nevyzvedne a já platím poštovné to mě teda vždycky vytočí.