Pochlubte se, jaké dárky jste od nás už dostaly?
Vložil(a): Alexandra,21. 5. 2016 0.13
Maminky, každý týden spouštíme dvě soutěže a v našem Věrnostním programu sbíráte za svou aktivitu pampelišky, které si měníte za dárečky. Pochlubte se, co jste si od nás už rozbalily v balíčkách a třeba přidejte, jak dlouho tu už s námi jste a co vás tu nejvíc baví? Touto diskuzí bychom rády motivovaly maminky, které ještě váhají zapojit se do toho našeho "bzukotu" tady :) Chceme jim ukázat, že pokud sdílíte své cenné zkušenosti a inspirujete se vzájemně, moc rády vám balíme a posíláme dárky (a naše děti nám s tím občas pomáhají) :) Snažíme se jít pod povrch témat, víc do hloubky.. nejde v první řadě o to nasbírat pampelišky nebo vyhrát (máme své kontrolní mechanismy, jak rozpoznat účelové sbírání pampelišek), ale pro mnohé maminky je aktivita tady s námi už "návyková", mají mezi sebou už vytvořená kamarádství, podle komentářů poznáte, která maminka je s vámi na stejné vlně a často si píší vzájemně mezi sebou zprávy a když se trefí i lokalita, setkávají se. Budeme rády za každé další doporučení našeho webu ProMaminky.cz dalším vašim kamarádkám... Čím víc nás tu bude, tím zajímavější partnerství můžeme uzavírat a zajímavější a hodnotnější dárečky vám posílat ;) ...Mimochodem víte, že za doporučení kamarádky máte 10 pampelišek?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 16. 12. 2017, 13.33
já už mám vše rozdané dětem, ale pokusím se něco vyfotit )
Už mě to kolikrát napadlo, tak mi to nedá a zeptám se. Nešlo by u některých druhů dárků objednat více kusů? Třeba i po nějakém časovém intervalu. Je mi jasné, že třeba u knížek a hraček objednám jeden kus a šlus. Někdo by si třeba rád. opakovaně něco objednal a jestli se nepletu, tak to nejde. U kosmetiky a výživy by to určitě maminky uvítaly.
Fuga, 8. 12. 2016, 15.26
máte šikovné děti .-) U nás zabodovalo chytré autíčko od Mindok, že jsem musela objednat ještě jedno do školky, protože je vážně báječné
Blankasiro, 29. 9. 2016, 13.54
Dostala jsem Johnson´s vložky do podprsenky pro dceru, která kojí vždycky když k nám jede, tak si je zapomene vzít, tak jí udělaly radost
Anna K., 29. 9. 2016, 11.44
čaj pro kojící matky, vložky do podprsenky, bio plenky, detol ubrousky a už si dělám zálusk na další báječné ceny
k.o.r.i.n.e.k, 29. 9. 2016, 11.28
Já mám největší radost z dětského vařiče pro syna. Vlastně všechny dárky k vánocům mám za pampelišky (knížky, vařič, kufřík, pexeso, ..) Takže moc děkuji