Počuraný gauč
Vložil(a): Teryk92,15. 7. 2021 21.06
Ahojky, poradíte mi někdo čím vyčistit počůraný gauč? Malej mi tam usnul a ze spaní se počural. Už jsem to třikrát čistila. Teď tady sedím a pořád tu moč cítím...:-(
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
milujici.teticka36, 13. 4. 2023, 10.56
Jako na tohle je asi nejlepší koupit nějaké levné sedací soupravy v akci třeba od https://www.lumax-nabytek.cz/sedaci-soupravy-v-akci My jsme totiž řešili něco podobného. Ono prostě ta moč se z toho dostává fakt velice špatně. Anebo na gauč prostě nějaký přehoz a ideálně malého hlídat. Tohle se vám z toho bude dostávat fakt velice špatně.
Aneta Jiřičná Bendiková, 8. 8. 2021, 13.55
na toto mi tchyně poradila jedlou sodu,prý je nejlepší na vše
Eliška Kozlova, 27. 7. 2021, 0.26
Mě se nejvíc osvědčilo vydrbat vlhčenými ubrousky, děti trpěly na opruzeniny, takže často bez plen a hodně nehod, dětské vlhčené ubrousky jsou na čalounění a koberce nej.
LucieS, 17. 7. 2021, 12.46
Mrkni na net, zda se i u vás půjčují tepovače - já ho půjčuji přes marketplace a určitě u vás v okolí to taky bude. Vyčistíš to raz dva. A budeš se sakra divit, jak špinavá voda z toho gauče půjde. Zrovna minulý týden si u mě půjčovala jedna maminka tepovač ze stejného důvodu, jako máš ty a při vracení úplně nadšená, že se bála, že to nepůjde pryč a že to krásně vyčistila.
LucieS, 18. 7. 2021, 0.30
Za kolik se u vás půjčuje? Jinak kdybys potřebovala poradit, ptej se.
LucieS, 17. 7. 2021, 12.47
To bych neradila. Pořád to tam zůstane. Bez mokrého čištění to ven nedostaneš.
patricia077, 16. 7. 2021, 18.57
Souhlasím s profi čištěním i když já si dala profi vyčistit byla jsem spokojená a pak jsme si pořídili vlastní lepší vysavač a po vyčištění taky ok na mokro teda ale zas něco stojí Jak čistit tak přípravky do něj ?ale stejně chceme pořídit novou sedačku teď když děti už jsou větší jenže zas králíci dělají bordel?
patricia077, 17. 7. 2021, 20.36
No to chápu, my teda malovali teď, když děti byly na prázdninách, ale myslím, že stěny kolem vypínačů dlouhé bílé nebudou )))...sedačku teď teda uvažujeme, že dáme novou...