Podnikání
Vložil(a): dadinkamaminka, 23. 3. 2017 10.33
Ahojky. Chtěla bych se vás zeptat,jestli zde některá nepodnikáte a jak jste začínaly? Chtěla bych dělat něco,co mě baví. Baví mě líčení,nebo bych ráda dělala výrobky z korálků-naušnice atak něco. Když bych se rozhodla toto dělat třeba na živnost,co je k tomu potřeba? Jak mám začít? Kolik mě to bude stát do začátku? Nejsem vyučená,tudíž nemám moc možností,co se týká práce.Děkuji všem.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Žofinka, 3. 11. 2017, 19.12
já osobně bych se do podnikání nehrnula, zkusila bych se někde nechat zaměstnat, získat si klientelu, která by případně šla za mnou
k.o.r.i.n.e.k, 27. 3. 2017, 17.54
Tohle podnikání není žádná sranda, v těhle odvětví je všude velká konkurence a po zaplacení všeho jste skoro na nule ...
dadinkamaminka, 24. 3. 2017, 18.25
Právě,že si moc nejsem jistá,ve kterém oboru by to mělo být.Opravdu mě baví vše,co se kosmetiky týká. Dělat gelové nehty,líčit a tak no.. Já s ekosmetičkou učila,ale jen jeden necelý rok. Šlo mi to dobře,měla jsem dobré známky,ale pak mámě došli peníze a já musela s učením skončit Stálo to dost peněz,ta výbava,pořád jsem něco potřebovala... Ale mít v tu dobu ty peníze na to,mohla jsme být už pár let vyučená... Vím,že mě tohle baví.Není nic,co by mě bavilo víc. Možná půjdu na nějaký ten kurz.Podívám se na netu po něčem. Ty korálky by mě asi opravdu neuživily Bavilo by mě to,ne že ne,ale jako hlavní příjem to je nereálný.. No uvidíme.. Malý půjde v září do školky,tak snad něco do té doby vymyslím...
klarike1, 24. 3. 2017, 6.41
Manžel mne chtěl přinutit, ale doslova nenávidím účetnictví, takže to není nic pro mne. Manžel mi dokonce zaplatil rekvalifikační kurz v domnění, že mu jako hodná manželka budu dělat učetnictví v jeho firmě, ale neuspěl...kurz jsem zvládla, ale tak to nemám ráda, že se neumím překonat.