Reklamy
Vložil(a): skřítek, 8. 8. 2016 22.32
Maminky větších dětí, mám dotaz jen tak ze zvědavosti. Už delší dobou nevěřícně s manželem kroutíme hlavou nad nevkusnými a často dost nechutnými reklamami, které na vás sypou v TV klidně u snídaně. Mám na mysli všechny ty prostaty, inkontinence, mykózy, podporu erekce atd. Jak to řešíte s dětmi, když se ptají co to je? Jak na to reagujete? Jasně, že je nemusíte na telku nechat koukat, ale někde mimo domov se s tím stejně setkají. Určitě se najde i nějaká vtipná historka.... :P
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Mygara, 19. 11. 2017, 16.11
reklamy jsou na buben všechny .-(
Fuga, 18. 12. 2016, 10.00
zatím se neptaly:-) Ona stačí i reklama na vložky nebo sexshop na ulici
Ještě taková vsuvka: když se podíváte na slova a významy, zjistíte, že se v průběhu let (staletí) vyvíjelo. Např. slovo "kundička" bylo kdysi něžné označení holčiček, takže se nemůžeme divit, když na toto slovo narazíte v historickém textu i v takovém kontextu. Stejné to bylo i s dalšími slovy, které dnes považujeme za nevhodné až sprosté.
Mě přijde, že to děti nijak nevidí, neptají se. Reklamy na Minimaxu jsou jen zaměřené na rodiny a děti ale i tak mě to štve. Zatím nikdy neškemrají, že musejí mít to a to, že to bylo v reklamě. Nejraději mám Déčko, žádné reklamy! A pak byl dobrý JimJam, ale ten nám už nehraje.
Petra Schoberová, 18. 8. 2016, 6.02
No ty reklamy jsou opravdu nechutné první ji slečna bedary od kluka z obličeje pak se dozvite že nerozumíte své vagíně, to že můžete spát jako netopir a ve finále ze jsou chlapi v CR impotenti,nejlepsi je když si večer sedněte kdyz ditko spinká dáte si nějakou u dobrotu a jede toto a na každém kanálu nastesti tomu ten náš ještě moc nerozumí otočí se jen na reklamu která se mu líbí zvukem(třeba Coca Cola) ale mě se zvedá žaludek a vůbec si nedokážu představit že mu to budu jednou vysvětlovat nejde o problém samotný to se stejně dozvy ale o tu nechutnosti reklam a upřímně mě vůbec nenapadají ke koupi,jedine co mě snad za poslední rok reklama vnutíla je sirup od Jupi a to jen kvůli tomu že je to melounové Mojito
klarike1, 9. 8. 2016, 23.54
Tak u nás jedou jen večer zprávy a před spaním 5 minut MňauTV...Já žasnu nejen nad nevkusností reklam, ale i spousty ostatních pořadů. Naštěstí u nás doma není na tv přes den čas.
klarike1, 10. 8. 2016, 22.09
já no Samozřejmě dcerka, po koupání 5 minut, než ji udělám mlíčko my tedy nejsme žádní příznivci domácích mazlíčků, ani v širší rodině, tak si to užívá takto
Kamila Pecharová, 9. 8. 2016, 22.20
Vagína je děs, to je fakt.. Na druhou stranu.. slovo vagína je vlastně spisovně a správně. Zrovna nedávno jsem četla na internetu, že ženy neumí pojmenovat své přirození a vše jim přijde "hloupé".. Třeba to má trochu tento podtext.. Osvěta.. Mimochodem jak pojmenováváte přirození holčiček? Zrovna řešíme co budeme synovi říkat a ještě jsme se na ničem " normálním" s manželem nedohodli.. A přitom je to taková obyčejná věc.. A jsme u toho No, ještě že TV s dětmi téměř nesledujeme, ale až se zeptají, vysvětlím jim to.. Jsou ještě malí..