Rok 2017
Vložil(a):NikolaJ,6. 1. 2017 22.32
Maminky, je něco, na co se v tomto roce nejvíce těšíte? Schválně, kterou z vás čeká porod, svatba, výročí? A na co jiného se ještě těšíte? Já třeba na koncert na Strahov:-)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 7. 12. 2017, 6.38
mně se narodila v ledni dcera, to byl zásadní přelom )
Mygara, 6. 4. 2017, 15.06
asi na dovolenou v teple .-)
Lenča Pešková, 14. 1. 2017, 14.10
Těším se na léto a ze pojedeme k moři ?
Mirča a Vojta, 12. 1. 2017, 20.44
Nejvíc se těším na první narozeniny mého syna (červenec) a první narozeniny mé neteře (v únoru) A na všechny rodinné zážitky které nás v tomto roce čekají
Karin Boušková, 12. 1. 2017, 15.05
Nejvíce se těším na březen / pojedeme celá rodinka do Prahy / a budeme si společně užívat výhru / adrenalinové zážitky / to bude teda něco dále se moc těším na oslavu manželových narozenin / letos kulatiny / a hlavně se těším na to , že se syn dostane na jeho zvolenou školu je toho hodně , na dovolenou o prázdninách v Jižních Čechách
Těším se na krásné dny prožité s rodinou, na stěhování do většího bytu, na zvířátko které si do toho bytu pořídíme (v jednání je buď kotě nebo štěně), těším se na jaro a léto, až bude teplo, sluníčko a my budeme jezdit na výlety, těším se že se podíváme do Olomouce kde žije moje sestra a kde jsme nikdy nebyli, na místní zoo, náměstí a památky. Pokud v létě vyjde moře, bude to super, pokud ne, tak za rok