Šafrán
Vložil(a): Jarka mmm,18. 1. 2017 13.21
Zdravím,používáte některá v kuchyni šafrán? Včera jsem poprvé v životě dělala safranove rizoto a nějak s mužem nemůžeme přijít na to,co je na tom tak úžasného...Pořád mi to vrtá hlavou. Na 400 g rýže jsem dala dva pytlicky pestiku-dohromady 2 g. Všude psali "trochu šafránu" a mě to přišlo jako trochu :D,ale asi to bylo moc...Já fakt nevim...Mám ještě jeden gram,tak nevím,co s tím?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 1. 12. 2017, 11.21
to bylo hodně .-)), tak to asi moc dobré nebylo
Mygara, 3. 4. 2017, 20.54
to bylo asi moc
Lusesita25, 27. 1. 2017, 6.38
Nikdy jsem nezkousela. Takze neporadim.
k.o.r.i.n.e.k, 20. 1. 2017, 0.47
já z něj dělala čaj, jelikož jsem nenašla jiné využití
annicka, 19. 1. 2017, 17.44
Nedavala jsem jeste do niceho.
Fuga, 18. 1. 2017, 19.47
asi jen ta žlutá barva