Škodliviny v kosmetice
Vložil(a): dadinkamaminka,30. 11. 2017 13.25
Mamci zaregistrovali jste, jak ukazovali nedavno v televizi tu reportaz na kosmetiku? Jak rikali, co vsechno obsahuje a jak pusobi na zdravi? Co si o tom myslite? Ja tomu zacala nejak verit a dost jsem jeji pouzivani omezila. Muze zpusobit i rakovinu prsu a jine ruzne nemoci... Mate tip na nejakou prirodni, ktera nestoji moc? Uz na sebe nechci patlat tyhle chemicky koktejly....
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
terezicka00, 17. 1. 2018, 18.23
Je to hrozný, no, jak nám všude jen lžou. Dneska už člověk neví, komu a čemu věřit. Teď nakupuji pravidelně kosmetiku na http://www.clinia.cz/ a jsem zatím s kosmetikou spokojená...
L.janicka.l, 1. 12. 2017, 12.23
Ono ani pro dospeleho cloveka, driv pouzivali jen sadlo atd a jak byli zeny krasne...
Blankasiro, 30. 11. 2017, 22.39
Já používám hlavně Alverde z DM a kokosový olej. Hlavně je důležité si uvědomit, kolik toho opravdu potřebujete.
Aliisha, 30. 11. 2017, 21.40
To jsem neviděla. TV moc nesleduji. snažím se používat “přírodní kosmetiku”. Mám ráda Weledu a Alverde.
Mygara, 30. 11. 2017, 20.14
na každém šprochu pracdy trochu, ale dnes, aby se z toho člověk zbláznil, všude je něco
Fuga, 30. 11. 2017, 19.44
asi všude je něco, snad jen se mazat sádlem .-), ale stejně nevíte, co to prase před tím žralo