Stromeček
Vložil(a): dasza,12. 12. 2015 18.11
My mame nazdobeno...je tu jeste nekdo kdo zdobi brzo? Letos mame faaaaakt krasnej;))deti jsou nadseni.a letos ani jedna banka neprisla k ujme;)).
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 17. 1. 2018, 16.11
moc pěkný stromek jste měli, my zdobíme většinou den před Štědrým dnem
k.o.r.i.n.e.k, 10. 12. 2016, 16.25
Měla jste pěkné stromek, letos budete zdobit také tak brzy?
Fuga, 29. 11. 2016, 15.08
jste rychlíci, my zdobíme až den před Štědrým dnem
Petra Schoberová, 20. 12. 2015, 8.05
My jsme zdobily stromeček druhou adventní neděli jinak zdobíváme bud 23 nebo na štědrý den ale potřebovala jsem místo ve sklepě
Lenka B.-763, 18. 12. 2015, 7.49
My zdobíme na štědrý den.Je to prostě zažitá tradice už od dětství.Naštěstí v manželové rodině to měli také tak,tak je to v pohodě.Děti pomáhají při zdobení a mají radost,když s jim to krásně podaří.Stromeček máme do 6.1
U našich se vždycky zdobil 23. ale my co máme děti tak zdobíme 22. odpoledne, starší dcera se moc těší vloni pomáhala a bavilo ji to Třiadvacátýho chystám oběd na Štědrý denm jezdí k nšm moje babička a já radši všechno v klídku, tak zdobíme o den dřív. Zato ho ale pak míváme i do půlky/konce ledna abysme si ho užili máme umělý.
I kvůli penězům, ale hlavně nepořádek z jehličí. Pro provonění si vždy dáme do vázy pár větviček ale stromek jsme živý nikdy neměli. U nás byl umělej odjakživa co jsem byla malá, tak mi to ani nepřijde. A co jsou děti, tak je to i praktičtější bych řekla, ale samozřejmě každému vyhovuje něco jinýho
Zuzka Čtvrtečková, 14. 12. 2015, 23.32
My zdobíme až 24. ráno. Zdobit budou kluci, já budu chystat věci na večer a přitom budeme poslouchat koledy