Taky někdy slevite?
Vložil(a): Jarka mmm,12. 2. 2017 12.55
Dneska mám totální energetickou krizi. Jen sedím a koukám do blba. Manžel je taky dost znicenej (měl hodně náročný měsíc). Jedinej,kdo je na tom dobře,je dcerka,ta řádí ;). Tak jsem říkala,co s obědem? A z legrace jsem řekla,že bude happy day a bude pizza z mrazáku. Dcerka se začala hrozně radovat a tancovat a pořád vykrikuje "happy day pizza" :D. Já vím,že se dycky dají nějak zpachtit těstoviny atd.,ikdyz jsme totálně vyjedeny. Ale dneska fakt ne...Tak si tu sedím,tupe ziram do mobilu a čekám,až se ta pizza upeče...jednou se to nezblazni. Taky máte takovéhle krizovky,že vše zajete hodíte za hlavu?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 25. 11. 2017, 5.54
každý někdy ustoupí, záleží na tom, jak často
Mygara, 13. 2. 2017, 16.49
ajeje, to víte, že ano
pouzarovaj, 13. 2. 2017, 8.40
Myslím, že to je normální občas slevit. My kdyžtak pizzu objednáme, ale princip je stejný
klarike1, 13. 2. 2017, 7.47
Tak na mne dolehla asi chřipka, tak těch happy days bude víc Ale naštěstí mám zamražené zbytky obědů, tak nejsem odkázaná na kupovanou pizzu...včera jsem ještě zvládla domácí...u mne to je happy day asi v tom, že proti všem pravidlům posadím dceru k you tube na pohádky..
k.o.r.i.n.e.k, 12. 2. 2017, 23.11
Já tedy nemám v mrazáku pizzu, ale třeba jen udělám těstoviny a posypu je sýrem
Lenourecek, 12. 2. 2017, 22.42
Občas si dopřejeme také happy day Momentálně plánujeme hodně happy days na šestinedělí
Lenourecek, 12. 2. 2017, 22.51
Pamatuji si tedy, že mraženou pizzu ne a raději si objednáme nějakou dobrou z restaurace
k.o.r.i.n.e.k, 12. 2. 2017, 23.11
J8 tedy také když už, tak z restaurace ty mražené nejsou dobré