Trutnov - http://krkonossky.denik.cz/zlociny-a-soudy/policiste-vysetruji-napadeni-v-ruznych-castech-mesta-20160920.html
Vložil(a): vendy.z,22. 9. 2016 20.06
Od pátku došlo k několika napadením a bodným zraněním v Trutnově. Jelikož v Trutnově bydlím a o napadeních se hodně mluvilo, zarazilo mě, že oficiální zprávy byly teprve od úterka! Nevím zda se snažili o to, aby se nerozšířila panika, ale spíše tím ututláním se rozšířila o to více.... Ve čtvrtek (dnes) jsem přišla do Army shopu a pan prodavač se na mě podíval a řekl "Snáníte pepřák,co?" Tak nevím, opravdu se tím panice zabránilo? Článek o napadeních např. http://krkonossky.denik.cz/zlociny-a-soudy/policiste-vysetruji-napadeni-v-ruznych-castech-mesta-20160920.html Co si o tom myslíte? P.S. ráno chodím do práce v 5:30 neosvětlenou ulicí a manžel trval na tom, abych si pepřák pořídila :-)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 5. 11. 2017, 7.13
těžko posoudit, jestli to bylo opravdu až takové, ale na každém šprochu pravdy trochu
Fuga, 9. 1. 2017, 5.50
oficiální zprávy na sebe vždy nechají čekat, ale pak zase pracuje lidská tvořivost. Já pepřák nemám, bojím se, že bych si ho případně stříkla na sebe, ale mám takový poplašňák, ze kterého se vytáhne tyčinka a ten řev je neskutečný
jitkamety, 23. 9. 2016, 16.49
Pepřák si určitě kupte
Jana82, 24. 9. 2016, 12.28
To je dobře, že ho máte, lepší něco mít, než nic.
Zuzka Čtvrtečková, 28. 9. 2016, 2.20
V Army shopu? Já bych ani nevěděla,kde se kupuje
Me jen zedy zajima jak to pouzijete??vetsinou se utocnik nepta..halo pani.prepadnu vas..chytne vas(zalehne atd)a nebo chytne ruce a myslim si ue clovek je v takovem soku ze ikdyu ho v ruce drzi..nezmackne ho..ale treba se mylim.ja sem ho dostala a pouzivala sem ho.ne cilene.ale treba ze srandy sme to szrikly v hospode skole atd..
k.o.r.i.n.e.k, 24. 9. 2016, 10.14
Mě ho jednou dal můj bratr a také jsem si říkala, že bych ho asi nestihla použít
Petra Schoberová, 23. 9. 2016, 9.42
Pepřak bych si pořídila, je hrozne.. Bala bych se..
Petra Schoberová, 23. 9. 2016, 23.36
ja tak mývám (když se stane)telefon v ruce a nachystane vytacení na manžela
k.o.r.i.n.e.k, 24. 9. 2016, 10.15
Tak při útoku zezadu se mnohdy neubrání ani chlap
Petra Schoberová, 23. 9. 2016, 23.35
no škoda že toho člověk nemuze mít víc
klarike1, 23. 9. 2016, 8.41
Učila jsem na jedné střední škole a studentka mi ve třídě nastříkala v hodině pepřák, tedy ne na mne, ale jen to v lavici zmáčkla, že to chtěla trochu vyzkoušet. No zkusila to opravdu malinko a musely jsme evakuovat třídu, nepříjemné to bylo i v tom malém množství, jestli by to ale zastavilo nějaké individuum, těžko říct.. Na mne manžel také už delší dobu naléhá, ať si ho pořídím, jen si říkám, jestli ho stihnu použít, až se něco stane a o tom, zda se trefím do obličeje útočníka ani nemluvím Ale útočit může nejen člověk, ale i třeba vzteklý pes.
S pepřákem mám podobnou zkušenost, můj muž a soused jsou policisté a zrovna na velikonoce se rozhodli vyzkoušet nový typ a dopadlo tak, že jsme se museli přesunout z domu na zahradu a hodně dlouho rozdýchávat. Já bych žádnou zbraň asi nepoužila, neboť bych byla určitě v šoku. Dobré jsou kurzy sebeobrany, které pořádá městská policie, jsou zdarma.
k.o.r.i.n.e.k, 24. 9. 2016, 10.16
Tak to jste měla štěstí, že jim deli stačila
klarike1, 24. 9. 2016, 13.36
v tom případě bych asi místo pepřáku začala nosit Deli
k.o.r.i.n.e.k, 24. 9. 2016, 16.22
To by se nechytlo, já bych jí snědla dřív než bych narazila na psa
Kamila Pecharová, 23. 9. 2016, 0.15
Pepřák jsem si přála před několika lety k vánocům a zatím nic.. Asi na mě Ježíšek zapomněl je ale fakt, že po nocích nikam nechodím.. I když v dnešní době je dobré ho mít i za bílého dne..
Jana82, 24. 9. 2016, 12.31
Já doufám, že ho taky dostanu .