Vánce - dárky
Vložil(a): Mazurka33, 2. 12. 2023 20.28
Ahoj, zajímalo by mě, co dáváte tento rok pod stromeček za dárky :) .
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
karamelka77, 16. 12. 2023, 22.17
Tak já letos vůbec nestíhám a potřebuji ještě dáreček pro mamku a starší sestru a přemýšlím, že bych jim koupila nějakou pleťovou kvalitní kosmetiku, ale vzhledem k tomu, že mě zatím stačí obyč krém, tak moc nevím jaká značka je dobrá.
Asi už e to pozdě, ale můžeš využít třeba jako dárek k narozeninám, skvělá kosmetika je od české značky IUVENIO. Jejich kosmetiku používám já a kupovala jsem ji i mamce a ta je sní také velmi spokojená. Navíc je fajn, že je vhodná pro všechny typy pleti i jakýkoliv věk což je skvělé.
Kristynka88, 16. 12. 2023, 17.02
Sháním pro syna kvalitní batoh do školy. Koupili jsme na začátku roku na rychlo jeden a už se rozpadá a navíc mi přijde hrozně neforemný, tak prosím doporučte
sarkanova3333, 12. 12. 2023, 21.40
Ahoj, asi to není úplně inspirativní typ, ale já letos absolutně nestíhám a řeším dárky buď dárkovými poukazy nebo kosmetikou. Obojí mají na Notinu, takže Vánoce vyřešeny Mělo by to v úplně pohodě přijít do Vánoc. Jako kdybys chtěla být víc kreativní než já, tak jsem si všimla, že tam mají možnost udělat gravírování třeba na parfém. To zní fajn a je to takové osobní.
HelaZalesak, 12. 12. 2023, 11.25
Koupila jsem sestře dárkovou sadu od tomáše arsova na mastné vlasy, protože jeho výrobky používá a je s nimi spokojená. Takže vím že s tím nešlápnu vedle a objevila jsem, že má i pleťovou kosmetiku, tak jsem jí tam přibalila ještě pleťový hydratační krém.
Jirinecka77, 9. 12. 2023, 21.28
Zajímalo by mě, jak jste vybrala odstín, abyste se trefila? A taky kolik je těch pásků potřeba, aby to vystačilo na celou hlavu?
No pro celou rodinu je toho mnoho. Největší radost snad ale udělá obraz z fotoobrazy z plátna, který mám pro tátu a mamku. Protože si fotky tisknout sami a dávají je do různých rámečků po domě, tak jsem jim nechali natisknout větší obraz celé naši rodiny a potom jsem jim ještě nechali udělat tři menší obrázky. Vypadají naprosto skvěle, tak doufám, že udělají i velkou radost.
Srncovamila, 11. 12. 2023, 17.57
No to taky není špatný nápad, ale to už teď na Vánoce asi nestihnu že? A jaký tisk jste zvolila? Klasicky na plátno?