Vánoční ozdoby
Vložil(a): farskajana, 7. 12. 2017 2.19
Ahoj, mám takový dotaz, respektive hledám inspiraci. :) Čekají nás první Vánoce v novém a ráda bych pořídila skleněné ozdoby na stromeček. Nějakou pěknou sadu s nápadem, něco originálního, zajímavého. Viděly jste poslední dobou něco, co vás trklo do oka? :) Třeba nějaké ručně malované kouličky nebo nějaká netradiční barva, vzor? Nebo alespoň třeba obchod s jakým máte dobré zkušenosti co se týče kvality a nápaditosti? Nevím přesně, co hledám, spíš lovím inspiraci :)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
farskajana, 18. 1. 2018, 21.38
Všem díky moc za rady a inspiraci. Nakonec to opravdu vyhrály ozdoby od Glassor a nemůžu si je vynachválit
Janako, 8. 12. 2017, 7.57
My už skleněné kvůli dětem nemáme ?
Aliisha, 7. 12. 2017, 20.07
My máme slaměné, takže neporadím. Skleněné, ručně malované budou ale asi hodně drahé.
Mygara, 7. 12. 2017, 16.00
takže už jste rozhodnutá, výborně .-))
Lenča Pešková, 7. 12. 2017, 14.03
Od té doby co mám dítě tak máme na stromě jen slameny nebo z včelího vosku ? sice nemá tendence ojidat stromek ale člověk nikdy neví co ji napadne ?
Eliška Kozlova, 7. 12. 2017, 13.23
U nás máme také všelijaké, původně jsme měli klasiku skleněné a ruznobarevne, jen ten styl byl podobný. Ale jak léta běží tak musíme dokupovat a uz plastové, vybírají děti, ale usmernujeme, aby to byl takový průměr a hodilo se to k sobě, jen Vánoční řetězy máme každý rok jinak, někdy jsou na stomu jedné barvy a na výzdobě druhé
Furciferka, 7. 12. 2017, 12.32
Já jsem letos sehnala krásné staré skleněné ozdoby na aukru.