Verejna lednice
Vložil(a): Lenča Pešková,7. 8. 2017 8.35
Ted jsem na FB narazila na video o verejne lednici. Funguje to tak, ze na ulici stoji lednice a kdo chce tak do ni da jidlo ktere mu doma prebyva a nekdo jiny si ho zase muze vzit. Davaji tam jidlo i restaurace. Uz je jedna i v Praze na Pankraci. Napad je z Anglie. Me se to hodne libi. Chodi tam i brigadnici a kontroluji aby tam nebylo zkazene jidlo. U nas bych mela akorat strach ze tu lednici nekdo ukradne. Ale napad fakt super.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 10. 8. 2017, 11.24
mně se ten projekt moc líbí .-)
baru86, 8. 8. 2017, 17.58
Jestli to pak není bufáč pro bezďáky...
Lenča Pešková, 8. 8. 2017, 18.53
Takhle se to nesmi brat..jasny muzou si neco vzit, proc by ne? Zase lepsi nez aby se to zkazilo?
k.o.r.i.n.e.k, 9. 8. 2017, 14.12
V závěru proč ne. Když by to ten člověk vyhodil, tak to aspoň někomu poslouží
baru86, 9. 8. 2017, 22.44
Podporovala bych potřebné, ale bohužel vlastní zkušenost mi ukázala, že bezdomovectví je u nás spíše životní styl a už poměrně hojně podporovaný státem i jinými organizacemi...tak jsem asi zaujatá
k.o.r.i.n.e.k, 9. 8. 2017, 22.51
No mě to povídejte já jsem sociální pracovnice Ale při logice že by to jinak skončilo v kontejneru, tak to beru
Petra Schoberová, 8. 8. 2017, 10.32
Taky jsem to viděla jen nevím jestli by to u nás bylo dobré spoustu lidí by toho spíše využívalo
Lenourecek, 8. 8. 2017, 7.08
Už jsem o tom slyšela a měla by být také v Plzni
Janako, 8. 8. 2017, 0.52
Dobry napad. jen by me zajimalo, jak to funguje prakticky - zda tam opravdu nekdo neco dava, kdo si to jidlo bere, zda to nekdo spis nezneuziva atd. a to jak u nas, tak ve svete.