Zahradničení - výbava

zobrazeno 1129×

Vložil(a): VandaV, 21. 2. 2018 19.50

Ahoj všem. Koupili jsme s manželem náš první dům, takže budu letos v zahradničení úplný nováček a chtěla bych se zeptat, jaký typ techniky obecně upřednostňujete a proč, kde vaše náčiní kupujete atp. Rádi bychom takové, co vydrží dlouhodobě a nebudu se muset párat každou chvíli s opravami. Na ceně až tak nezáleží. Díky za všechny tipy už teď! Ahoj

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

vendy.z, 27. 2. 2018, 17.45

Já asi moc nepomohu, máme nějakou sekačku, ale nevím jakou Nějaký křovinořez....o jabloně se nám stará známý....já akorát trhám plevel, zalévám a zpracovávám úrodu Občas něco zasadím a sežerou mi to slimáci.

VandaV, 24. 2. 2018, 19.51

Děkuji všem za tipy, moc mi pomohly!

Mygara

Mygara, 24. 2. 2018, 5.31

my to máme různé značky a nedá se říct, která je nejlepší

BeruskaaK, 23. 2. 2018, 21.52

Ahoj, my máme taky takové ty věci jako sekačku, různé pilky, hrábě, nůžky na trávu atp., jinak, kde nářadí nakupujeme a jak jsme spokojení… no není to tak, že bychom upřednostňovali pouze jednu jedinou značku, pár věcí máme už ani nevím odkud, ale asi z nějakých klasických velkoobchodů a zbytek z netu, máme rádi Zelené údolí, tam jsme kupovali sekačku a pilu a abych řekla pravdu přijde mi to i lepší, než lítat po obchodech

Fuga

Fuga, 23. 2. 2018, 14.10

tak základ je sekačka na trávu a ostré zahradnické nůžky, ale i sebelepší zna4ka jde časem do háje

Adelinka, 22. 2. 2018, 23.25

Toto budu řešit příští rok, také stavíme domeček. Já spíš přemýšlím nad tím jaké udělat záhonky, aby nám pes nečůral na úrodu

Markéta Adamcová (marqueta)

marqueta, 22. 2. 2018, 21.00

U nás se nejvíc osvědčuje ruční nářadí to vydrží nejdéle nikdo s ním nechce dělat Jinak klasika je sekačka, máme malou zahradu takže elektrická. Máme vlhko a hodně mechu, tak jsme pořídili vertikutátor. A moje standartní výbava jsou nůžky na stromky, motyčka, drápek a lopatička.

Zdeňka S., 22. 2. 2018, 20.57

Tak my máme jenom starou sekačku, dvoje nůžky, motyky, rýč a hrábě . Motorovou pilu a nůžky na plot si vždycky půjčíme od rodičů

Kikinka30, 22. 2. 2018, 13.39

Podle me na start je dobra sekacka a pak uvidite....

nikolava, 22. 2. 2018, 13.16

Přesně záleží co na zahradě plánujete. Ale tak my máme sekačku, křoviňák, motorovky, ruční pilky, nůžky malé - velké na větvičky, větve... Dál lopaty, krumpáče, rýč, hrábě, i sázecí kolík, konve, lopaty, kotouče ... Prostě vše a jak říkám záleží co plánujete

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů