zamražování
Vložil(a):patricia077,25. 11. 2016 9.37
Kamarádka mi říkala, že dává zamrazit nejen klasické jídlo atd, ale i pečivo (což bych ještě pochopila), ale vloni také cukroví, co jí zbylo a pak rozmrazila a nabídla návštěvě třeba za dva měsíce, to jsem docela čuměla..děláte to taky?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 14. 4. 2017, 15.48
neděláme to, ale jedla jsem ho u známé a bylo dobré, nepoznala bych to
Jana82, 27. 11. 2016, 19.47
Cukroví nezamrazujeme, většinou to stihneme sníst a i kdyby zůstalo, tak bych ho nezamrazila.
patricia077, 27. 11. 2016, 9.50
Tak s kremem by mne to nenapadlo vůbec
Fuga, 26. 11. 2016, 20.18
osobně ne, ale jedla jsem takové a bylo dobré
k.o.r.i.n.e.k, 26. 11. 2016, 13.57
Znám hodně lidí co to tak dělá, ale já mám mrazák plný ovoce a masa, tak by se mi to tam nevešlo
patricia077, 26. 11. 2016, 14.20
k.o.r.i.n.e.k, 26. 11. 2016, 14.21
To není k smíchu to je k pláči všude samá kachna a jahody (byla jsem na samosběru)
patricia077, 26. 11. 2016, 14.29
Ja jahody náhodou ráda
k.o.r.i.n.e.k, 26. 11. 2016, 15.12
Jo mám jich tolik, že to mám do další sezóny
klarike1, 25. 11. 2016, 23.30
Pečivo nemrazím, zákusky někdy, když to nezvládáme sníst (většinou je to nějaký kupovaný od tchyně, ty já vůbec nemusím a manžel pak nezvládá), cukroví stíháme mrazím nejčastěji maso, co zbude, do zásoby dělám kynuté ovocné knedlíky...někdy to jinak moc nejde, když vařím třeba dýňovou polévku, máme to na 3x z jedné malé dýně a tak to jako polotovar zamrazím, dcera by to asi 3x do týdne nedávala.