Zimní zahrada

zobrazeno 837×

Vložil(a): Barča2020, 2. 12. 2021 17.00

Ahoj, vy co máte zimní zahradu dejte mi prosím tip a inspiraci co všechno v ní máte? Nábytek? Sezení? Místo pro odpočinek?

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

SasankaBan, 16. 10. 2023, 12.13

Ahoj, teď jsme řešili s mužem nějakou budku a krmítko pro ptáčky, přes léto jsme nic takového neměli, protože máme i slepice a často si létají i mezi ně něčeho zobnout. Ale na zimu jsme měli krmítko co se nám rozpadlo. Chtěla jsem teda něco kvalitního a objednali jsme si z Domky srdcem a musím říct že mě to dost překvapilo. Materiál je masivní a moc hezký, je to i pomalováno ručně a celková budka i krmítko vypadají teda moc dobře. Tak kdyby chtěl někdo tip.

Bertikber, 20. 10. 2023, 15.16

Taky jsem ho měli, ale jak byly ty šílený vichry a bouřky tak to bohužel nevydrželo. A je moc hezký že čím dál víc lidí ty krmítka pro ptáčky kupuje. Budku jsme teda neměla nikdy, je to dobré, schovávají se tam?

Elen_elen, 14. 2. 2022, 9.31

My máme v zimní zahradě kytičky (hlavně přes zimu), ratanové posezení a takové závěsné houpací křeslo.

Pavla T., 4. 12. 2021, 18.25

Zimní zahradu nemám, všechno by mi tam chcíplo ?

patricia077

patricia077, 3. 12. 2021, 18.27

Teď jsme měli zimní zahradu a už je to zas roztáté, jen zbytky po sněhulákovi zůstaly .-) ...nemáme "zimní zahradu" kytky máme úplně všude i stromky co přes zimu nemohou být na terase, ale kdo má tu klasickou, tak určitě i nějaký relax koutek .-)

annahb, 3. 12. 2021, 12.51

zimní zahradu bohužel nemám

dasza, 3. 12. 2021, 6.11

Zimní zahrada...v první řadě..bych tam udělala pořádnou zimu....nastříkala bych tam sníh....možná i sněhuláka postavila....no a v neposlední řadě se dobře oblékla abych v té zimní zahradě vydržela?????

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů