Jak na Nový rok, tak...
Vložil(a): Kamila Pecharová, 31. 12. 2017 22.36
Holky, dodržujete nějaké tradice (pravidelný výlet s rodinou, oběd u rodičů apod.), pověry (nesmí viset prádlo na šňůře, nesmí se jíst drůbež apod.) na Nový rok? A snažíte se ten den dodržovat vše perfektní? My jezdíme pravidelně na rodinný výlet do skal, prádlo mám vyžehleno, snažím se mít uklizeno a ze všeho nejvíc doufám, že se.prvního nepohádáme s manželem a děti budou hodné :) a co vy? Řešíte to taky v sobě a okolo sebe? ;)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Adrianita, 2. 1. 2018, 10.52
Každý rok jsme chodili na oběd k našim, letos jsme vynechali. Žádnou tradici nemáme. Pověry už neřeším, protože mám teď tolik prádla a čočku jsem taky nevarila, protože kojím více jak dvoutýdenní miminko.
NiFee, 2. 1. 2018, 9.36
Tento rok sa to nejako nedalo bolo skared,o prsalo celý den sme sa doma valali . nikto nevaril, dojedali sme zbytky .
Barbarelka, 2. 1. 2018, 7.19
Na to není čas kdyby jsme byly doma tak možná že i jo ale když jsme už týden před Vánoci ve světě až do 1.1. tak není možnost
Kamila Pecharová, 1. 1. 2018, 20.37
My měli polévku z červené čočky a prádlo jsem sundavala vlhké
Kamila Pecharová, 1. 1. 2018, 20.36
Také jsem byla večer na půdě a sundala ho vlhké
My jen míváme na nový rok na oběd čočku. Na sílu nijak nepotřebuju dodržovat všechno perfektní - nažehleno, uklizeno a tak. Že nemá viset prádlo jsem ani nevěděla, takže u nás si vesele visí Jinak rádi chodíme dopoledne na novoroční procházku někam do přírody. Jen teda letos jsme to nezvládli, kluci nějak protestovali a ven nechtěli. A dnes mě teda odpoledne popadla chuť vytřídit a vyřadit nějaké věci, tak jsem se do toho s chutí vrhla. Myslím, že to reální vytřídění věcí souvisí i s "úklidem" v sobě