Pomozme Pepovi
Vložil(a):jitka46,27. 5. 2022 21.42
Prosím, kdo můžete, aspoň sdílejte: https://www.donio.cz/autopropepu "Budu neskonale vděčný za každou pomoc i koruna pomůže nebo jen sdílení a za to vám všem moc děkuji."
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
jitka46, 28. 5. 2022, 0.36
Jmenuji se Pepa a jsem po CMP, kde jsem vybojoval to, že budu dál žít. Po tělesné stránce jsem zůstal postižený. Mám kombinované postižení, postiženou levou stranu těla, kde jsem částečně ochrnul a v končetinách nemám cit. Jsou dny, kdy mě to dost bolí a proto je nutná častá rehabilitace, aby se mi svalstvo nestahovalo do křečí. Součástí mého postižení je problém s rovnováhou a správnou koordinací mého těla. Aby toho nebylo málo mám srdeční kolapsy, pokud kolaps nastává, přestávám vnímat, reagovat na podměty a pomalu omdlévám, jelikož se dostatek okysličené krve nedostává do mozku a musím se co nejdříve napolohovat do lehu, ať jsem kde jsem. A aby toho nebylo málo, tak bojuji i s tlakem, srdeční arytmií a dalšími zdravotními problémy. Jsem odkázán na speciální elektrický invalidní vozík, který je v případě potřeby polohovatelný do polohy vleže. Ale na světě jsem rád a rád bych ještě svůj čas na tomto světě naplno prožil.