Pracovní proces..
Vložil(a): Petra Schoberová,28. 10. 2017 4.30
Tak jsem se už před více jak týdnem vrátila do práce a musím říct že je to pro mě docela obtížné nic nestíhám, do toho malý je více méně od září pořád nemocný.. Jak to zvládáte, nebo jste zvládly nástup do práce??? :) nějaká finta?? :) :D
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mě to čeká v blízké době. Nebojím se práce jako takové, to jsem se snažila udržovat i přes RD, ale spíš na ten time management a skloubení s dětmi. Starší začne v září chodit do školy, mladší čeká nejprve soukromá a od září pak státní školka a ty co máme vybrané, nejsou přímo vedle sebe. Muž sice může ráno holky vozit, což beru jako velkou výhodu. Ale na mě bude vyzvedávání. Tak buď budu vstávat v pět anebo se dokážu v práci domluvit na 6 hodinovém úvazku, alespoň do doby než si to tzv. sedne. Každopádně to bude velká změna. Díky za vaše zkušenosti.
No u nás to je také už druhý rok v práci a nestíhám, rodina zvyklá na full service. Přilítnu domů a cestou do kuchyně sbírám a uklízím co se dá. pak jdu pro děti do školky a do školy a nakoupit a najednou je večer, musíme dělat úkoly, večeře a po večeři koupelna, úklid, chystání svačiny, ukládání, čtení pohádky. Mezitím prádlo, úklid. Pak když usínají tak usínám také, protože vstávám ve 4:30
Já se vrátila do práce tento týden a na zkrácený úvazek a je to nezvyk sedět několik hodin v klidu na židli v naprosto tiché kanceláři. Celou rodičovskou jsem pracovala z domova a byla zvyklá být stále v pohybu a kolem mě šrumec.. Zatím mi pomáhá dopink v podobě malé čokolády nebo gumových medvídků
baru86, 31. 10. 2017, 11.25
Moc si to představit nedokážu se dvěma dětmi a bez hlídání..naštěstí mám ještě čas
Žofinka, 30. 10. 2017, 6.31
teprve mě to čeká, ale už se toho děsím a bez pomoci okolí a zkráceného úvazku to moc nevidím
Lenourecek, 29. 10. 2017, 21.22
Teprve mě to čeká, zatím si to neumím představit. Doufám, že u nás začnou alespoň trochu fungovat babičky, když bude potřeba
Petra Schoberová, 3. 11. 2017, 21.00
Děkuji, jediný z rodiny kdo pomáhá je moje máma a ta je v invalidním důchodce, sama je řada že chodí ale jsem ráda když je s malým a já můžu do práce