Rodné příjmení po druhém rozvodu
Vložil(a): Kama,5. 2. 2017 16.22
Maminky,chtěla jsem se zeptat,podruhé se rozvádím,z obou manželství mám jedno dítě, takže dcera má příjmení po prvním, a syn po druhém manželovi. A já uvažuju,že si vezmu po rozvodu zpět své rodné příjmení, protože mi je blbé si vzít prvního manžela.A příjmení současného manžela nechci,protože nechci příjmení někoho, kdo mi hodně ublížil,respektive nejde ani tak o manžela, ale spíš o tchyni.Jenže mám dilema.Mám si přesto vzít příjmení svého prvního manžela, nebo rodné? Co byste poradily?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kamila Nová, 29. 6. 2023, 22.33
Já jsem se nedávno rozvedla a vzala jsem si nazpět své rodné příjmení. Advokátní kancelář z internetových stránek https://www.cikr.cz/ mi poskytla nepostradatelnou pomoc a podporu při rozvodu. Spolupráce s touto kanceláří mi umožnila získat právní zastoupení a vedení tohoto obtížného procesu. Jejich odbornost a příjemné jednání mi bylo celou dobu oporou a celý rozvod nakonec proběhl v klidu.
Žofinka, 27. 11. 2017, 13.34
pokud by to šlo, tak rodné
Mygara, 8. 2. 2017, 13.16
chtěla bych rodné
Aliisha, 6. 2. 2017, 21.55
Já bych si vzala rodné.
Lenča Pešková, 6. 2. 2017, 13.17
Já bych byla rozhodně pro to příjmení aby se alespoň jedno dítě jmenovalo po vás mě. Strašně mi vadí že se malá jmenuje jinak než já a kdybych se jmenovala Á, dítě B a další C to bych asi nedala ?
Jana82, 6. 2. 2017, 11.10
Když mají děti příjmení po otcích, tak bych si nechala rodné. Nechtěla bych příjmení ani prvního manžela, přijde mi to divný.