Účtenky
Vložil(a): Leňulka,7. 10. 2017 12.36
Jsem prohlídla ty obchodníky co neevidují všechny tržby. Třeba u nás jedni vietnamci a ještě když se člověk po nich účtenku tak se cukají a tváří kysele. A radostí bez sebe jsou když jim někde řekne, že účtenku nepotřebuje. Oni totiž vytisknou účtenku jen pokud jí někdo chce, jinak je netisknou a tím pádem nejsou v evidenci a peníze jim jdou do kapsy. Taky už jste se s tím setkali?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 10. 10. 2017, 16.06
párkrát se mi to stalo, třeba jsem kupovala lízátko , ale chápu, taky si nákup ráda překontroluji
ja u ve vietnamských prodejnách nenakupuji, takže nedokážu posoudit, ale účtenky mě celkově rozčilují, je to papír, který se nedá recyklovat, takže podle mě naprosto zbytečný kus papíru, zvlášť některé velké obchody vám dají lejstro jak na toaletu se spoustou reklam a zbytečných informací
petrao, 10. 10. 2017, 9.16
Souhlasím ten termopapir je na nic a my to ještě musíme do účetnictví kopírovat ( denní tržbu ) protoze z te účtenky to vybledne takže fakt na hlavu. Takže i rada pro ty co soutěží -radši si to okopirujte pro případ výhry a pro spotřebu dalšího papíru a vašeho času
Barbarelka, 9. 10. 2017, 8.59
Leni kteří to jsou? Já dlouho nikde nenakupovala tam v okolí jinak tady to též dělají sem tam občas
Barbarelka, 10. 10. 2017, 9.31
Aha já tam dlouho nebyla asi se na něj budu muset podivat.
dadinkamaminka, 8. 10. 2017, 23.01
My máme nový obchod s vietnamci,ze začátku účtenku dávali,ted už nedávají. Moc to nechápu...
louskacek2, 8. 10. 2017, 11.54
Se divim ze riskujou az je někdo naprasi tak se pokutě nevyhnou a pak můžou rovnou zavřít..