Už se nám to blíží
Vložil(a):Janako,10. 1. 2018 12.17
Jak asi víte, za pár dní tu máme volby a stejně jako jsem tu psala na podzim,píšu tu i teď a chci povzbudit ty,kdo ještě neví, zda půjdou volit.Určitě běžte, využijte té možnosti, že můžete něco změnit,každý hlas má smysl. Hoďte to tomu, kdo si myslíte, že by byl pro nás nejlepším prezidentem.Nejhorší je říkat, že to nemá cenu, nic se nezmění atd. Dokud budou lidé přemýšlet takhle, tak se opravdu nic nezmění.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
k.o.r.i.n.e.k, 13. 1. 2018, 21.24
Já jsem také dnes odvolila a sice se můj kandidát nedostal, ale v příštím kole mám jasno koho volit
Janako, 13. 1. 2018, 22.03
Mam to stejne.
Eliška Kozlova, 14. 1. 2018, 0.10
Můj také ne ale mám čisté svědomí
Janako, 14. 1. 2018, 0.40
Presne tak.udelala jsem, co jsem mohla.
Eliška Kozlova, 13. 1. 2018, 15.58
Tak jsme odvolili mezi posledními. Dokonce jsme byli pobidnuti ať si tam lístky hodí děti a ze je máme vyfotit na památku Ale vzhledem k tomu jak zatím probíhá sčítání, to bylo snad naposled, člověk jde zodpovědně k volbám, sleduje debaty, zjišťuje názory a k ničemu Lidi volí Zemana snad jen ze srandy, jinak si tolik hlasů nedovedu představit
Kamila Pecharová, 13. 1. 2018, 21.01
Přesně! Nechápu kdo ho volil.. Ty lidi jsou snad úplně mimo! On už se ani neúčastnil debat beztak proto, že by je ani neustál.. To by nemohl vydržet, ten nátlak, ty hodiny debat.. Vždyť je vetchý, nemohoucí... Jak bude do budoucna absolvovat zahraniční cesty a vůbec celý ten kolotoč? To ho budou furt nosit? Nehledě na to co předvádí... Jsem znechucena a věřím v druhé kolo a Drahoše! Volila jsem ho teď a budu i pak!
Eliška Kozlova, 13. 1. 2018, 22.02
Manžel říkal, ze v autobuse lidi říkali docela ve velkém, ze budou volit Zemana Docela me to znechutilo. No co budou ho vozit na invalidním vozíku, alespoň sebou nesekne az se zase opije
Kamila Pecharová, 13. 1. 2018, 23.54
To je hrůzostrašná představa...To přece musí jeho voliči prohlédnout...
Eliška Kozlova, 14. 1. 2018, 0.08
... asi to nikomu nevadí, hlavně ze bude legrace. Me se to taky nelíbí! Ale ta strategie mu vychází, tak proč ze sebe nedělat, to co ze sebe dělá?!
Kamila Pecharová, 14. 1. 2018, 0.16
ach jo
Vzhledem k nemoci mladší dcery... od včera průjem, horečky přes 38, ráno v nočníku v průjmu i krvavej hlen... u dr zatím v pohodě že ta krev mohla být jak je to tam už podrážděné. Ale musíme to hlídat. Kdyby jakékoli zhoršení tak na pohotovost... Nechce jíst ani pít, myslím že ji zachraňuje jen kojení... modlím se ať neskončíme na dětským vzhledem k mému těhotenství... tak na to tentokrát fakt prdim nemám na to ani náladu.
Eliška Kozlova, 13. 1. 2018, 16.06
Tak to ti věřím, snad to bude dobré, me děti taky nechtějí v nemoci jíst, vždycky dost zhubnou, ale s pitím problém nemají. Držím palce, ať je líp.
Janako, 13. 1. 2018, 0.28
Dobra prace ?
Kamila Pecharová, 13. 1. 2018, 21.04
A v druhém kole?
Janako, 12. 1. 2018, 14.21
Staci jit az zitra, takze cas na premysleni jeste mas ?
Eliška Kozlova, 12. 1. 2018, 19.35
Tak jsem na tom podobně, myslela jsem ze po včerejší debatě na CT1 budu mít jasno a místo dvou favoritů mám tři ?
Eliška Kozlova, 12. 1. 2018, 21.48
Ja teda taky nevnímala všechno, uklizela jsem u toho, ale vím koho volit, popřípadě vyberu z mých favoritů do 2 kola, pokud tam jeden z těch tří bude ?
Eliška Kozlova, 12. 1. 2018, 19.41
Kdyby rodili muži tak hlavně vymreme Ale jo, u prvního syna jsem za porodne koupila (samozřejmě zpětně) skoro celou výbavu.