Domácí práce při zaměstnání
Vložil(a): vendy.z, 16. 5. 2017 8.32
Zajímalo by mě, jak zvládáte domácí práce, když chodíte do zaměstnání? Dělíte se s manželem? Manžel vodí děti do školky, já jdu do práce dříve, abych je mohla vyzvednout ze školky v 15 h a stíhala s nimi kroužky a další zájmy. Manžel odjíždí odpoledne a vrací se hodně pozdě co už spíme. Přes týden stíhat domácí práce se moc nedá, v sobotu býváme zaneprázdněni a v neděli výlety :) Pak to u nás podle toho vypadá. Manžel se snaží, ale spíše udělá nádobí a trochu po sobě uklidí, ale jiné věci muvc buď nevadí, nebo je nevidí...
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Žofinka, 18. 5. 2017, 19.52
dcera je ještě malá, takže binec neudělá a i docela dost spí, takže stíhám, ale jak to budu dělat později taky nevím
baru86, 17. 5. 2017, 18.12
Manžel pomáhá, dokonce se dá říci, že téměř nevytírám a neluxuji...zato vždy musím mít WC A vaří, což mi hodně pomáhá, protože vařím bídně.
Mygara, 17. 5. 2017, 14.08
kvůli tomu jsou doma věčné půtky, dokáží mě rozčilit jeho neuklizené věci, typu noviny a brýle, protože běžný úklid v pohodě, ale nemám ráda nacházení věcí po bytě a jejich vracení na místo
Aliisha, 16. 5. 2017, 20.49
Manžel pomáhá. Každý den večer poklidíme společně.
Teď jsem na mateřský, ale když jsem chodila do práce, tak jsem udělala to, co jsem stihla a na, co jsem měla zrovna náladu. Rozhodně se do ničeho nenutím. Prioritou je pro mě rodina, dobré jídlo a domácí pohoda, výlety a pak až domácí práce. Rozhodně nechci, aby veškerý můj čas zabral úklid. To můj manžel to bordel vidí, většinou takové drobnosti, ale neuklidí to, ale nezapomene mi to vytknout. Tak mu vždycky řeknu ať si vybere, jestli chce abych uklízela nebo abych s ním trávila čas.
Janako, 17. 5. 2017, 12.00
Tak to můj manžel by si nevšiml, ani kdybychom doma chodili v hlíně.
L.janicka.l, 16. 5. 2017, 15.08
Zatim do prace nechodim,ale uz ted vim, co si neudelam neni
L.janicka.l, 17. 5. 2017, 12.12
Horsi je kdyz je zvyklej chlap od rodicu uz nelze predelat, deti se daji jeste ucit
Janako, 18. 5. 2017, 10.41
Jo to znám,se vším srovnává.
Lenča Pešková, 16. 5. 2017, 14.44
Naucte uklizet deti? berte se s humorem? ja mam jedno dite, jsem na md, chlap obcas pomuze a stejne to tady vypada jak po vybuchu?
Aliisha, 16. 5. 2017, 20.50
Tak to asi všude
Lenča Pešková, 17. 5. 2017, 12.29
Zasadne nezehlim. Vsak ono se to nosenim srovna?
pouzarovaj, 16. 5. 2017, 14.31
Upřímně se úklidu a domácích prací děsím, až se vrátím zpět do práce. Teď chodím 2x týdně na půl dne a domácí práce dost zahálí ))
Janako, 16. 5. 2017, 12.53
Já jsem měla poloviční úvazek a jedno dítě, když jsem pracovala. Dítě jsem odvadela i vyzvedavala já, doma úklid, nákup, vaření taky já. Manžel je dost workoholik, takže nějaký domácí úklid ho dost nebere ?, on se stará o zahradu. Teď mám dvě děti a jsem na md,úklid dělám pořád jen já ? až budu v práci, doufám, že budou pomáhat i děti ?