Domácí vzdělávání

zobrazeno280×

Vložil(a): Emara777,21. 3. 2024 17.27

Dobrý den všem maminkám, píši zrovna článek, kde bych chtěla informovat rodiče o tomto druhu vzdělávání. Byla bych vám vděčná, kdybyste mi napsaly, jak své děti učíte doma vy (podrobnosti vítány ?) děkuji mnohokrát.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

lucie25987, 2. 6. 2024, 23.11

Když byly děti menší, tak jsem s nimi procvičovala to, co jim ve škole nešlo. Jestli měly zrovna problém s počítáním, češtinou atd. prostě co bylo třeba, tak jsme cvičily podle učebnic ze školy. Teď už jsou větší a učí se samy. Maximálně jim s manželem vysvětlíme látku, když něčemu nerozumí. Taky hodně poslouchají audioknihy z https://progresguru.cz/ , stejně jako my s manželem. Podle mě je to skvělá nenásilná forma, jak se nejen děti, ale i dospělí mohou dozvědě spoustu zajímavých informací .

VeeDee, 2. 4. 2024, 12.20

Hezký den, mám na domácím vzdělávání dcerku ve druhé třídě. Dva dny chodí do komunitní skupinky, kde si hodně hrají, tvoří i se trošku učí nenásilnou formou. Doma potom spolu vyplňujeme pracovní sešit z češtiny a matiky, tak 3x do týdne. Zatím to takto bohatě stačí. Zbytek času si hraje. Chodí na tři kroužky (cirkocvik, minivěda, dramaťák). Synek je ještě školkový, také doma a v podstatě má volnou hru. Sám si kreslí, skládá ze stavebnic a teď se začíná učit sám od sebe písmenka. Věřím tomu, že když se na děti netlačí, naučí se vše, co k životu potřebují, sami z vlastní motivace.

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů