Doplněk stravy na klouby

zobrazeno 762×

Vložil(a): MalirkaV, 1. 11. 2022 21.26

Zdravím, nemáte tip na kvalitní doplněk stravy pro muže na klouby? Poradíte? Chtěla bych pro mužské osazenstvo v rodině pořídit jako dárek pod stromeček.

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Filu8, 20. 5. 2025, 15.10

Kolagen je super, ale samotný na klouby až tak účinej není. Já ho brala samotný a pak jsem začala brát výživu Kloubin která obsahuje i kyselinu hyaluronovou, MSM, glukosamin a další látky a ten účinek na klouby byl mnohem znatelnější. Ale určitě to není za týden. U mě se to projevilo po nějakých 2 měsících. A určitě bych doporučila protahování a nějaký další preventivní cvičení, pokud tě to bolí při běhu.

Trexa, 4. 3. 2025, 9.25

Hrozně lidí doporučuje kolagen. Já s ním mám skvělou zkušenost. Ale přijde mi, že na klouby samotný kolagen nestačí. Máte nějakou osvědčenou kombinaci s kolagenem, která vám pomohla? Mně trápí bolavá kolena hlavně po běhání a zhoršená pohyblivost. Dost mi ztuhnou a bolí.

Laurel456, 13. 4. 2023, 13.38

Co jste nakonec pořídila? Já jsem objevila od Topvet Artroregen ve formě sirupu. Na prášky moc nejsme a raději jdeme tou stravitelnější a méně chemickou cestou. Zatím používáme přes měsíc a mě tedy na moje pochroumané koleno funguje.

gezarda, 22. 4. 2023, 15.27

Ten je skvělý! Nám třeba kolagen na klouby nikdy nepomohl, jsme všichni aktivní, ale sama mám po operaci kolene a někdy to prostě bolí. Asi jediný přípravek co mě osobně pomohl. Pijeme to doma i s manželem, vždy ty tři měsíce a opravdu paráda.

Teryk92, 7. 11. 2022, 19.44

Kolagen

Kikinda, 3. 11. 2022, 23.12

S tím pohybem je to pravda, ale já mám zkušenost, že kvalitní doplňky stravy fungují. Doporučím od značky N-Medical.

petrolina88, 8. 11. 2022, 23.13

Taky u nich doplňky stravy kupuju, užíváme je s manželem. Výborná kombinace je Elastin a Hyaluron, na klouby skvěle funguje.

MalirkaV, 18. 11. 2022, 11.43

Napíšete prosím, kde tyto doplňky od N-Medical objednat?

Katka

Katka, 2. 11. 2022, 10.19

Zhubnout a hýbat se. To jediné klouby potřebují pro svou funkci. Žádný doplněk to nenahradí a nezachrání.

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů