dovolená bez silniční známky
Vložil(a):jitkamety,23. 7. 2016 10.26
Omlouvám se že diskuzi přidávám po 2.ale do první diskuze jsem zapoměla vepsat kam na dovolenou kde nepotřebujeme silniční známku. Tak se vás ptám,jestli nemáte super tip kam vyrazit tady do ČR na dovolenou aniž by jsme potřebovali silniční známku?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Já si myslím, že u nás se můžete dostat skoro všude po silnicích první - třetí třídy. Jen musíte prostě počítat s tím, že to bude delší dobu trvat. Jezdit přes české vesnice je ale často vlastně mnohem zábavnější, než jízda někde po dálnici. My bychom si právě takto ČR chtěli projet příští rok. Chceme si kvůli tomu koupit i takový ten autobox. Jen teda nevím moc jaký vybrat. Dívala jsem se nedávno na tento konfigurátor autoboxů - https://www.filsonstore.cz/info/konfigurator-autoboxu.html a ty možnosti jsou opravdu široké.
Mygara, 1. 12. 2017, 15.17
tak jet po okrskách se dá asi všude, ne?
Fuga, 12. 12. 2016, 20.46
záleží odkud jste Ale v navigaci se dá zadat, že nechcete po dálnici a taky dojedete
Petra Schoberová, 25. 7. 2016, 8.38
Taky si myslim ze kamkoliv jen vybrat trasu
k.o.r.i.n.e.k, 24. 7. 2016, 1.11
Já jezdím všude bez známky, akorát objíždím a v případě Prahy nechat auto na kraji a jet MHD
Blankasiro, 23. 7. 2016, 20.35
skoro kamkoli, akorát se vám to protáhne ikdyž mě třeba baví jezdit po okresních silnicích a projíždět vesnice...