Granule pro psa
Vložil(a): Diplomatka22,2. 7. 2023 23.02
Zdravím maminky, jdu sem pro radu, máme pejska a poslední dobou zjišťuji, že mu moc nejedou granule, které má. Tak se budu muset podívat na jiné. Jaké kvalitní granule dáváte vy svým pejskům?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Tak já kupuji pejskovi granule Rawbark přímo na míru mého pejska. Mají velký obsah masa až 50% masa na váhu granulí. Stačí jen vyplnit na stránkách tento dotazník o vašem pejskovi https://rawbark.cz/sestavit-krmivo/ a oni Vám udělají granule jen pro Vašeho pejska. Navíc je to česká firma a takové já ráda podporuji .
Tak se podívejte na stránky Rawbark a zkuste si vyplnit ten dotazník. Samozřejmě že nedělají granule pro každého pejska zvlášť, jak říkáte to by se jim nevyplatilo a ani by to myslím nebylo možné. Ale podle toho dotazníku, kde vyplníte vše o vašem pejskovi, Vám vyberou granule které se nejvíce hodí zrovna pro Vás, nemusíte tedy nic hledat, načítat atd. Řekla bych že to ušetří dost času. A je tam pouze čerstvé maso, žádná moučka, ta může být až nebezpečná, proto bych ji psovi už nedala.
Máte právdu, dívala jsem se na stránky a zkusila si dotazník vyplnit, co se složení týče, tak je teda za mě velmi dobré, to jsem asi ani nečekala. Absolutně jsem do dnešního dne nevěděla že masová a kostní moučka jsou špatné a že se se vyrábějí při takové teplotě! Přitom jsou všude tak moc prosazované. No jsem zase o něco chytřejší, takže dík že jste sem napsala, objednám na zkoušku a uvidíme.
Hedvikakasa, 3. 7. 2023, 23.23
Zdravím, svému psovi kupuju granule od české značky Marp a spokojenost. Granule mu jedou, jsou bez zbytečných přísad, včetně obilovin a mají jednoduché a funkční složení. Kupuju je na marppetfood.cz.
Evulinka002, 8. 7. 2023, 10.24
Taky ho zkusím pro svého psa koupit, chovatelé si značku dost chválí a líbí se mi i složení konzerv.