Přizpůsobujete svůj život zvířatům?
Vložil(a): snany,28. 9. 2016 18.58
Kamarád si našel slečnu s velkým psem, nemůže defakto nikde moc chodit neboť musí hlídat psa, který nemůže být doma sám, i v práci se střídají aby byl alespoň jeden z nich s hafíkem. Pes je dospělý, žádné štěně. Jak to máte u Vás, podřizujete svůj život zvířatům?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 4. 11. 2017, 6.48
žádné zvíře nemám a toto bych nechtěla, když už, tak podřídit život dětem, ale ani to nedělá dobrotu
jitkamety, 17. 7. 2017, 13.52
My mame doma kocicku a krecka a ti muzou byt sami kocka vetsinou na oplocene zahradce a krecek v kleci...kde jinde ze
Fuga, 10. 1. 2017, 3.39
ne, tomu se chci vyhnout. Máme venkovního kocoura a někdy je problém i ten, když odjíždíme na dovolenou a sehnat někoho na krmení
Naštěstí máme jenom kocoura a to je dost nenáročné zvíře. Když jedem pryč na víkend, tak doma vydrží, ještě se na nás po dvou dnech dívá stylem, co mě tu rušíte. A když jedem na dýl, tak hlídá ho tchýně. Máme byt, takže pejska určitě nechceme, byl by to chudák. Kocour si do domu chodí sklepním okýnkem, jak se mu zlíbí, takže pohoda:)
Ze začátku je to skoro jako mít doma miminko Vychovávala jsem mamce psa a měla jsem to stejně jako můj kamarád, ale já jsem se podřizovala jen do určité- řekla bych zdravé míry. Když jsem někam potřebovala nebo chtěla jít tak jsem prostě šla, dvě hodiny na zahradě sám vydržel nebo v jeho místnosti.
Jana82, 29. 9. 2016, 10.16
Přesně tak, taky bych nechtěla mít psa v paneláku.
petrao, 29. 9. 2016, 4.22
Pejsek bym vždycky na zahradě a samostatný. Chodili jsme s ním pravidelně ven ale to byly spíše takové zdravotní procházky po večeři a po snídani. Zvířea být radost a ne starost