řasy
Vložil(a): noemi1, 23. 8. 2020 21.48
Ahoj maminky, jsem na mateřské a nemám moc času na líčení, tak bych se ráda nějak zvýraznila, hlavně oči. Co by jste mi poradily, nemám s ničím zkušenost. Děkuji :-)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
WeruskaSK, 29. 9. 2020, 14.32
obocie je zaklad, to je raz dva a potom len narychlo rozmazat ciernu linku prstom nad a pod okom, tak to robia francuzky
Kubanka111, 27. 8. 2020, 21.22
Já jsem prvně vyzkoušela nalepovací řasy, ale nevyhovovalo mi to, protože jsem musela chodit každé 3 týdny na doplnění a navíc mi i při spaní vypadávaly. a pak jsem našla lepší variantu magnetické řasy, když chci někam jít, tak si je nasadím a pak zase sundám a vyjde mě to daleko lépe a hlavně nemusím nikam chodit
Lenourecek, 25. 8. 2020, 22.14
Většinu času trávím doma nebo venku s dětmi a párkrát za rok, když se podaří a jdu někam mezi lidi, použiji maximálně řasenku, korektor a pudr... A často už mě ani nenapadne si na obličej něco namalovat. Když mě děti poprvé viděli s rtěnkou, tak mi starší syn říká ,,Mami, ty vypadáš jako paní...". Ale pokud se chcete líčit, tak nanesení řasenky zabere pár vteřin a myslím, že není nic jednoduššího
LucieS, 25. 8. 2020, 7.09
To se vůbec nikam nelíčíš? Ani když jdeš ven do města třeba?
patricia077, 25. 8. 2020, 17.43
Já mám řasenku i novou, ale nepoužívám, protože mám dlouhé řasy svoje a když se občas nalíčím na focení, tak vypadám hůř než bez líčení, bych teda řekla...
petralak, 31. 8. 2020, 23.24
To je přesný ??
Líčím se skoro denně, klasika řasenka (teď mám Max Factor a je super), stíny, tužka na oči, rtěnka, to je můj základ. Za pár minut hotovo. Když jdu někam, kde mi záleží na vzhledu, hodím ještě make up. Kamarádky si taky chválí umělé řasy, ale k těm jsem se ještě neodhodlala.
patricia077, 24. 8. 2020, 10.24
Existuje i permanentní make-up ale já preferuji přírodní styl
Také jsem se s ním nikdy neskamarádila. Nevím jestli je to tím, že to neumím ale je to na mě vždy hrozně vidět - že ho mám. Tak ho raději nepoužívám vůbec Jak ho člověk začne používat tak pak už musí vždycky. Kamarádka občas vyjde bez něj a je to pak strašný strašidlo Vypadá jako by se právě probudila.
patricia077, 25. 8. 2020, 17.41
No přesně tak to je